Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Lehet, hogy hülyén csinálom, de mindig úgy próbálom az utómunkát megcsinálni, hogy a végeredmény olyan legyen, amilyennek élőben láttam. A második képen a híd egyenes, a baloldal lejtős volt, de elismerem, hogy emiatt ferdének tűnik a kép. Köszi a véleményt.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Viszlát
addikt
Nem, JPG-ben, sokkal több képre számítottam mint amit végül csináltam és ezért választottam inkább. Már bánom, ha tudom, hogy alig egy órám lesz, aztán eső, akkor RAW lett volna... esetleg el tudom küldeni az eredeti JPG-eket, ha gondolod.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Terapeuta
őstag
-
*Ropi*
félisten
Program van, de ahhoz hardver is kell, na az a koloriméter. Ez méri vissza a szoftvernek a képernyőn látható színeket és ezáltal az előre programozott referenciához tudod igazítani. Ha igazán pontosat szeretnél, csak koloriméterrel szabad kalibrálni. És mivel folyamatosan változnak a környezeti jellemzők (hőmérséklet, páratartalom, stb.), amik hatnak a monitor alkatrészeire, 3-4 hetente legkésőbb meg kell ismételni, különben nem lesz a megfelelő a megjelenítés a hiszterézis stb. miatt. Eszközt (normálisat) 80000 Ft körül kapsz, de van drágább is... Az olcsóbbakat nem mondom, mert azok használhatatlanok. Pl. nem mindegy, hogy CRT vagy LCD-e a monitor (ehhez spec. szűrő kell), ezen belül is CCFL vagy LED világítású...A régebbi cuccok nem tudják kezelni az újabb (LED-es) háttérvilágítású moncsikat.
Ha pesti vagy, egyszer összehozhatjuk, hogy elviszem a cuccot és belőjük a monitort, meg fogsz lepődni, nem kicsit...
Addig is, itt egy tesztábra.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Bubanc
aktív tag
Igen igazad van, csak mostanában gyakorolgatom a mélységélesség beállításokat meg ilyesmit, mondjuk ebben az esetben igazából azért sem vettem feljebb a rekeszt, mert nagyon tetszett, hogy az éles rész a szív közepe alja felé mutatva fut végig a kenyéren, de ez szubjektív persze
AMD for(n)ever s754, a világ már csak ilyen, nem lehet bárhova bármit bedugni...
-
*Ropi*
félisten
Hehe, ugyanarra gondoltunk, nekem is pont ezek a meglátásaim vannak a képpel kapcsolatban, ki is javítottam eszerint. Egyébként gratula a készítőnek, pozitív kép lett.
Most nézem, vignettálás nem hiányzott rá, de most már marad.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
jorden06
senior tag
Első az frankó, de ha kiemeled a szem mélységét, szépségét mégjobb lenne, valamint egy kis kontraszt.
A másodiknál sztem nagyon zavaró a negyedbe vágott szem. Tök brutálissá tetted szegényt Vagy az orránál vágd le, vagy teljesen tedd bele a szemet, szerintem zavaró, föntről nem tudom, hogy vágnék-e azzal kísérleteznék.
(Bár én nem értek a lovakhoz, szerény vélemény volt..) -
mob_zzz
aktív tag
-
Oliverda
félisten
Én még csak most jutottam el a flickr-es oldalára. Egy fotós cimborám mesélte hogy az egyik osztálytársa volt Tibi Willams-szel fotózni és kissé sarkítva Tibornak tényleg csak az exponáló gombot kell megnyomnia. Szvsz a képei remekül alátámasztják azt a tényt hogy a kreativitást nem lehet pénzért megvenni... viszont minden másra ott a mászterkárd. Én nem irígylem.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest