- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Brian_RL
aktív tag
-
Brian_RL
aktív tag
Én kaptam nagyapámtól egy régi Bilora állványt. Karácsonyra kértem a Jézuskától egy táskát. Aksit egyenlőre nem veszek még, mert elég jól bírja a kiképzést. Én egy önkioldó kábelt akarok még venni, meg valami jó kis szíjat, mert pár óra alatt kidörzsöli a nyakamat az alap
-
Brian_RL
aktív tag
Üdv!
Nekem tetszenek a képeid! A harmadikon én megvártam volna míg odasüt a nap, mert a háttér világosabb, és nekem kicsit fura, mert a hátsó világosabb részre esik a tekintetem. Amugy egész jó kép
Én is nemrég kezdtem csak a "profibb" fotózást. Kb 1 hónapja vettem egy Canon 400D-t. Eddig nagyon megvagyok vele elégedve, neked is tudom ajánlani! Mikor még nemvolt meg a gép, akkor énis tűkön ültem már, és alig bírtam kivárni, hogy összejöjjön a pénz
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- Fujinon XF 16-55mm f/2.8 R WR objektív
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - AKCIÓ!
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged