- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Aktív témák
-
Brian_RL
aktív tag
-
Brian_RL
aktív tag
Én kaptam nagyapámtól egy régi Bilora állványt. Karácsonyra kértem a Jézuskától egy táskát. Aksit egyenlőre nem veszek még, mert elég jól bírja a kiképzést. Én egy önkioldó kábelt akarok még venni, meg valami jó kis szíjat, mert pár óra alatt kidörzsöli a nyakamat az alap
-
Brian_RL
aktív tag
Üdv!
Nekem tetszenek a képeid! A harmadikon én megvártam volna míg odasüt a nap, mert a háttér világosabb, és nekem kicsit fura, mert a hátsó világosabb részre esik a tekintetem. Amugy egész jó kép
Én is nemrég kezdtem csak a "profibb" fotózást. Kb 1 hónapja vettem egy Canon 400D-t. Eddig nagyon megvagyok vele elégedve, neked is tudom ajánlani! Mikor még nemvolt meg a gép, akkor énis tűkön ültem már, és alig bírtam kivárni, hogy összejöjjön a pénz
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest