Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
gab.m
senior tag
válasz soldierboy #43599 üzenetére
Erre már válaszolt:
m3ss
(senior tag)
kecskemeten, volt szovjet laktanya teruleten. van meg par kep ugyanerrol a helyszinrol az oldalamon ha erdekel.-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
m3ss
veterán
válasz soldierboy #43599 üzenetére
mar valaszoltam, #43582.
amugy szerintem jo kepek, de en csak hobbifotozok. jok a pozok, ezeket te talalod ki nekik, vagy az ilyen kvazimodell csajok mar tudjak mi a dolguk kamera elott? Roxan_3 pl iszonyat jo, biztos csinalnek belole vmi highkey ff kepet.
talan a bimi 3 arcportre nem tetszik annyira. egyszinu a ruha a hajaval, beleveszik.
van itt jo par profi is akiktol lehet tanulni, majd biztos irnak delutan ha forum ele kerulnek...https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
gab.m
senior tag
válasz *Ropi* #43603 üzenetére
Ebben igazad van! My bad! Mondjuk elsősorban a retusálással kapcsolatban kérdezett, ezért is írtam ezt..
Azért kezdő létére elég jók ezek a softboxok, mondjuk ügyesebben is lehetne őket használni..
Nekem várhatóan ezen a héten érkezik meg a kínai "testvérektől" az esernyőm, derítőlapom, vakukioldóm, úgyhogy én is majd jobban belemélyedek ebbe a nagy portrévilágba.. Beltéri stúdióm (pláne ilyen kevés felszereléssel) nincs, úgyhogy minden bizonnyal kültéren fogom használni, de nekem jobban be is jönnek a kültéri portrék.. Majd off topic-ként postolok pár képet, nehogy megint megkapjam, hogy ezek nem ide valók..[ Szerkesztve ]
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
m3ss
veterán
válasz soldierboy #43604 üzenetére
ja jo helyek vannak az ilyen elhagyatott laktanyak kornyeken. osszel foleg szep volt.
mazda mx5 na.amugy elobb nem is a roxan3-ra gondoltam, hanem a roxan-ra. most csinaltam belole high contrast ff kepet, sztem soookkal jobb, mint szinesben, bar raw-bol jobb lenne
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
cOxeR
Ármester
Atomboba robbant itt? - visszaolvasok
-
m3ss
veterán
válasz soldierboy #43604 üzenetére
nekem igy jobban tetszik, bar boven lenne meg mit csinalni rajta, meg jpeg-bol..
termeszetesen mindjart letorlom, meg sorry, hogy engedelyed nelkul belenyultam.. de nagyon tetszett ez a foto.
amugy ha tudsz angolul sok tutorialt talalsz neten, ha belefekteted az energiat konnyen belejosz utomunkazasba. de van 1-2 jo plugin, preset is ami segithet..https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
cOxeR
Ármester
válasz soldierboy #43583 üzenetére
Ezek tényleg nagyon alexpósak... talán 1 kivételével.
Én gyanítom, hogy alapvetően az utómunka miatt lett alexpós, megnéznék egy raw-t, valamelyikből. -
Horbal
őstag
válasz soldierboy #43583 üzenetére
Előre mondom, hogy nem vagyok portré orientált.
Én a duckface-t biztos megkértem volna, hogy ne csinálja (fekete lány) mert sexi de közönséges.
A mászós kép nekem alexpós, a portré szintén, illetve nagyon lapos, jobb lett volna ha az arca egyik fele kicsit árnyékosabb, nekem így kicsit tablókép. Ez a kék ruhás lányzóra is igaz nálam.
A fekete lány arca vagy én látom rosszul vagy tényleg nagyon csillog, smink kellett volna rá vagy nemtom (ahol rózsaszínben van) vagy nagyon telibe verte a vaku?
Mekkora softboxot használtál?A stúdió hátterét meg le lehet szedni fotoshopban, kb 5 perc alatt.
A pózok jók (kivéve a kék szoknyás ott olyan mintha zsákot cipelne), a modellek is és a képek sem rosszak - szerintem abszolút fejleszthetőek...
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
cOxeR
Ármester
válasz Horbal #43612 üzenetére
Nekem a pózokon olyan érzetem van újra és újra megnézve a képeket, hogy ezt a modell lányok lőtték be maguknak és egy szóval lehetne jellemezni az arcvonásaikat: unatkozok
Egy kis életet kellett volna vinni bele, nem egyszerű ezt gyakorolni kell, különben nem lesz élet a képeken... és gondolom nem az volt a cél a képeknél, hogy unott fejű lányok mutogassák habtestüket. -
Horbal
őstag
Úgy értettem a jó pózokat, hogy önmagukban mutatnak - az, hogy a fejük unott az más tészta szerintem. Nem mondom hogy nincs hova fejlődni - de valahonnan el kell indulni.
Abban igazad van, hogy kicsit ilyen csináld már és legyünk túl rajta érzésem van nekem is.
Pl ott az a hajtartós kép egy ventilátoros megoldással pl ki lehetett volna sokkal többet hozni.
A hosszú haj állati jól mutat ha történik is vele valami.Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
Horbal
őstag
válasz soldierboy #43615 üzenetére
Miért itt nem olyan mintha lebegne, nincs azzal semmi baj de én eléggé tárgyas vagyok majd a portrésok megmondják:
[link]Technikailag értettem, hogy nem tart sokáig egy optimális hátteret létrehozni ha a fotó megköveteli.
PL nálam itt kb semmi nem az eredeti háttérből (és nem nagyon lehet megmondani szvsz):
[link]Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
Horbal
őstag
válasz soldierboy #43621 üzenetére
Ja ha ez a bajod akkor árnyékok kellenek a háttérre, lábához, esetleg valami környezet, egy tárgy amire támaszkodik a modell ilyesmik - most már tényleg befejezem mert k%&@#°ra nem értek a portrézáshoz csak a számat tépem itt
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
cOxeR
Ármester
válasz Horbal #43618 üzenetére
Más tészta az unott fej, de én azt nézem elsőre... egy jókedvű lány, egy kevésbé mutatós és sexy pózban néha sokkal többet ér. Aztán van az a kategória, aki inkább pózoljon, mert az mutat, az arca nem annyira.
(#43614) soldierboy
Beszélgetni kell velük, folyamatosan szóval tartani, erre koncentrálni kell, nem szabad lógva hagyni őket, ergo meg kell tanulni, több helyre figyelni, lelki ápolás kell nekik menet közben, és folyamatosan figyelni a technikai részletekre. Pl gyerekfotónál meg kell tanulni egy képzzél megfelelően exponálni, a másik kezeddel meg lehet integetni... hogy vigyorogjon, figyelmet keltsél...
Megy az a része is, hogy egzaktul megmondod, merre nézzen, hogyan nézzen... de nem mindenkinél működőképes.[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz soldierboy #43628 üzenetére
Ezek szerint az nem jött be? - mutasd, hogy sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
-
total90
veterán
válasz *Ropi* #43555 üzenetére
1. kép: okés, értem...; 2. kép: jogos. Köszi a véleményt.
(#43557) cOxeR
Utómunkához felhasználhatod a képet... elég sokáig szöszmötöltem vele, de semmi használhatóbbat nem tudtam csinálni
(#43571) kiskornel
Köszi... sajnos egy borús égboltom volt csak
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Larry303
addikt
válasz Sir Riccio #43640 üzenetére
croppolva van amúgy, de csak a víztükör előtte, illetve fent az erdő ami úgyis teljesen be van bukva
itt a jpg ahogy kijött a gépből, ha esetleg ebből máshogy vágtatok volna azt szívesen megnézném!
amúgy kössz mindkettőtöknekhttps://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
cOxeR
Ármester
Totál igazad van... és tisztában is vagyok a kivitelezés lehetetlenségével... de ha ezt érzem "hibának", de majd fotóstaliról jövet éjjel kikísérletezzük, leszünk rá hárman!
Ki kell találni egy csillapítást a tartásához steadicam jellegűt... és "ennyi" az egész.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...