Aktív témák
-
soldierboy
tag
Sziasztok!
Nincs valami ötletetek, hogy hol tanulhatnék ingyenes portré és műtermi fotózást?
Nem úgy gondoltam, hogy egy 100.000Ft-s tanfolyamra ingyen mennék, hanem mondjuk egy fotós mellett segédként vagy ilyesmi..
A válaszokat előre is köszönöm!
-
soldierboy
tag
válasz
Real_Necro #44426 üzenetére
Szia!
Így kezdtem az egészet: "Éves iskolai projektem keretében". Nem egy munka elvállalásáról van szó, hanem iskolai projektről!
-
soldierboy
tag
Sziasztok!
Éves iskolai projektem keretében muteremben készítek lányokról képeket. Akinek lenne kedve retusálni ilyen képeket, annak várom a jelentkezését. (A képek többsége fiatal 16-17-18 éves lányokról van, RAW formátumban). Azért kérem ezt, mert szeretnék a lányoknak retusált képeket küldeni, de nagyon kevés időm van, és úgy láttam, hogy sok fotós szeretne retusálni, csak nincsen megfelelő alap képük hozzá.
Tehát várom a jelentkezőket itt, vagy privátban.
-
soldierboy
tag
Ez hol készült?
-
soldierboy
tag
Amúgy ne azt írjatok, hogy tetszenek a csajok, hanem, hogy min kéne változtatnom.
-
soldierboy
tag
válasz
S e t h #43586 üzenetére
Több, mint 100 jó csajnak irtam a fotózás miatt, több, mint 90%-uk azt mondta, hogy jönne. Mindnyájan tudták, hogy nem vagyok profi. Van aki most megy Milánóba, Franciaországba fotózás miatt, mégis szívesen jönnek.
Egyébként az a kevesebb, mint 10% azért mondott nemet, mert már le volt szerződve máshol, vidéki volt stb.
-
soldierboy
tag
Szia!
Köszönöm mindenkinek, de most ne úgy gondoljatok a lányokra.
Egy Nikon D5000-el fotózok+18-105mm VR obival (most tervezek venni fix, 1.8-asat). A vakuk talán 160wattosak és kettőt használtam, egyet hosszúkás (talán 120*40cm) softboxal, a másikon (60*40-es volt). Scott Kelby legújabb könyve alapján próbáltam retusálni, de még van hova fejlődnöm. Hozzátenném, hogy ez kb. a 3-ik fotózásom volt, szóval szerintem ahhoz képest jó az eredmény. Light Roomhoz még nem értek semmenyire sem.Ha valaki itt nagyon jónak gondolja magát retusálásban szívesen átküldeném neki az egyik képet, hogy ő mire lenne képes.
Az "alexpón" hogyan tudnék javítani fénymérő nélkül?
-
soldierboy
tag
Vettem a bátorságot és segítséget kérek tőletek. Ne húzzatok kérlek nagyon le, még csak 17 éves vagyok, van mit tanulnom.
A kérdésem az lenne, hogy mit csinálnátok másképpen a fotóimon? Retusálási módszereimben mi lehet a hiba?
A stúdió háttere nagyon piszkos, ezen, hogyan javíthatnék utólag?
Köszönöm!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OTP Bank topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Házimozi haladó szinten
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED TV topic
- További aktív témák...