- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaCS_70 #1124 üzenetére
Vezettünk be már néhány rendszert a munkahelyemen. Az első hozzáállás mindig az volt, hogy minek kell ez, a régi sokkal jobb volt (a papírral kapcsolatban is). És vannak akik makacsul kitartanak, annak ellenére, hogy minden ellenérvüket racionálisan megcáfoltunk. Szóval bármennyire is nem tetszik, a mobilfónia előremutató és mindenféle hibái ellenére a DáP pozitívan értékelhető, illetve maga a törekvés a közigazgatás digitalizációja, aminek ez is a része.
-
válasz
MaCS_70 #1111 üzenetére
Nem érzem én ezt ennyire erősnek de mielőtt félreértenénk egymást én sem vagyok híve sok minden kötelezőnek (csak egy jó példa szerintem a biztonsági öv, én mindig bekötöm magam és másokat is erre próbálom rávenni, de nem tenném kötelezővé, mert csak magának árt vele). Ha valaki az urbanizált technikai társadalomtól annyira távol akar élni (nem feltétlen fizikailag), nem lesz szüksége ilyesmire, de ez szerintem elhanyagolható kisebbség. A többieknek meg úgyis lesz mobilja.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- Apple Watch Series 9 45mm GPS+Cellular, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest