- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mobilizmo #1109 üzenetére
Tudom, hogy nem mindenki ért ezzel egyet, de én egyre felháborítóbbnak tartom ezt az állami kényszert. Nem elég, hogy okostelefonod kell, hogy legyen, annak relatíve újnak kell lennie, és ezen belül még szűkítjük a kört.
A hangsúly a KELL-en van. Mert azt el tudom fogadni, hogy egy ilyen érzékeny területre erős biztonsági igényeket kötnek ki, és még azzal is egyetértek, hogy ez nem az egyén magánügye.
Az egyik probléma szerintem a minőség szintje, aminek az egyik indikátora az, hogy a saját definícióiknak megfelelő készülékek sem feltétlenül működnek.
Ami viszont sokkal nagyobb, sőt, szerintem vérlázító probléma az a ráutaltság. Az, hogy nincs más lehetőség az általuk is (amúgy indokoltan) forszírozott elektronikus aláírás az állam által biztosított használatára -- miután két működő lehetőséget is beszántottak.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ford topik
- Horizon Forbidden West
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged