- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
Nekem is ment még 2 hete a pár másodperces újra regisztráció, de ma már ez nem megy.
Beszéltem a 1818-al végre, és felvették hibajegyre.
Azt mondták, hogy már 2 hónapja megszűnt a Push alapú véglegesítés, és már csak az automatikus véglegesítés van a folyamat végén, ami nekem most nem működik.Próbáltunk a hívás közben mindent is, dátum, óra, automatikus beállítás, engedélyek ellenőrzése de semmi nem segített.
A hívásban 3x regisztráltam újból, de hiába. Visszatettem egy korábbi verziót, de arra sem fejezte be a regisztráció utolsó lépését.
A 2-vel korábbi verziót is próbáltam, de ott már kötelező frissítést írt ki rá, logikusan.Most majd próbálom egy másik típusú telefonon, hátha azon megy a rokonnál az én fiókom is.
Nálam Android 10 van (nincs rá több frissítés, és nem is jött mostanában), nála meg Android 14 van, meglátjuk mi lesz.
Elvileg központi adathiba van, más is bejelentette náluk már ezt a hibát. Köszi a választ.Ja és az eAláírást tudomásuk szerint még senki nem kapta meg, rákérdeztem erre külön...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Le Mans Ultimate
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Ubiquiti hálózati eszközök
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest