- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amit írtál, az pontosan olyan, mint az én történeteim. Azzal a különbséggel, hogy én fellebbezésig sosem mentem el, mert számított az idő. És ezzel a másik oldal tökéletesen tisztában is szokott lenni.
Az én legutóbbi ilyen történetem egy éves, tehát minden szempontból a g. pont alá esett. Sikerült beszélnem valami ügyintézővel/fogalmazóval/szerkesztővel/takarítóval, aki lazán csicseregve közölte, hogy jobban járok egy beszkennelős, két tanús hiánypótlással, mint egy megnyert fellebbezéssel, mert szerinte sokkal kevesebb munka és biztosan rövidebb pár héttel.
Bár egy kicsit más a történet tanulsága, de annál érdekesebb: cégbírósági eljárásban kaptam hiánypótlási felhívást azért, mert a benyújtott iratokon nem volt szárazbélyegző-lenyomat, és az üzletrész-adásvételi szerződést csak egy példányban nyújtottam be, holott ugye minimum egy eredeti és két másolati példány kellene...
Szóval egy az egyben az ingatlan-nyilvántartási szabályokat kérte számon rajtam a bíróság. A jelek szerint valaki reggel rossz munkahelyre tévedt be.És ugyan nem bíróság előtt, hanem hatósági eljárásokban találkoztam többször azzal, hogy az elektronikusan szabályosan benyújtott AVDH-s iratokat nyomtassam ki úgy, hogy a hitelesítő plecsni jól olvasható legyen, és írjam alá, hogy ez tényleg így igazi...
MaCS
UI: Bár a legaranyosabb történet az elektronikus iratok meg nem értéséről az volt, amikor két ügyvédi irodai titkárnő egymással még az ezredfordulón postán, borítékban, bélyeggel EMAILEZETT!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest