Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
cinemazealot #888 üzenetére
Azért azt vedd bele, hogy a jelszó az nem miatad van, hanem a kintlévő próbálkozó ellen, szóval szép és jó, hogy "neked van módszered", de ha én gyanút észlelek kb fél óra alatt lecserélek 8-10 darab 50-60-100-120+ karakteres full jelszavakat. Neked mennyi lenne ennyit (én nem is ilyet) megjegyezni megbízhatóan, ha SOS csere kell?
Emellett gondolom nem ilyen hosszúak a jelszavaid... Nem ugyanolyan (oldalanként, szolgáltatásonként maximalizált) karakterkészletből dolgoznak.... és ha megjegyezhetőek és sok van, akkor valamiféle formulán alapulnak, ami azért fejthető. Ok, a véletlenszám generátorok sem full véletlenesek, de azért az emberi logika magának akar jót, így ha rászállós a külső ismeretlen ellenfél, akkor az is egy törhetőségi faktor.Nekem is van kb 3-4 jelszó amit megjegyeztem, de ezek olyan dolgokat nyitnak, amik hozzáférést biztosítanak aminden máshoz, de a minden mást minek jegyezném meg, ha azzal azok védelme rosszabb lenne és nekem meg olyan agymunka igényt állítana, ami kiváltható pár kattintással, és pici fáj-kezeléssel (backupok).
Persze kinek mi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 256gb - Független
- DELL OptiPlex 3050 Micro / i5-7500T / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / WIFI+BT / HDMI / több db / számla
- Eladó DJI OSMO360 kamera S(tandard Combo)
- Eladó - Acer Predator Helios 300 (PH317-55-71VR) + 2026.05-ig garanciális.
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest