- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k5.20
senior tag
Akkor röviden összefoglalom, mert a lejáró személyim miatt be kellet mennem az okmányirodába, s ha már ott voltam, akkor ezt is intéztem.
A lényeg, csak ezzel nem akartam a kérdezéskor kavarni, hogy új telefonkészülékem lett, abba költözködöm, de mivel specko-csomagban vagyok, így az e-sim áthozatala nem megy egyszerűen.
Az új készülékbe betettem tehát egy domino kártyát, előkészítettem az alkalmazást.
Az okmányirodában azonosítottak, majd az ott generált QR kód, meg egy PIN beolvasással már megy is alkalmazás.
Ami az eredeti kérdésemhez kapcsolódik: az új készüléken, ha belépek a profilomba, akkor ott az a telefonszám szerepel, ami most még a másik készülékemben van.
Tehát a lényeg, hogy nem érdekes, milyen SIM van az új készülékben.
Szerintem ha nem lett volna venne, csupán a másik készülék hotspot-jára lett volna csatlakozva, hogy legyen net, úgyis elfogadta volna.
Most megy mindkét készüléken.Ami esetleg kérdésem még, hogy ha a régi készüléket eladom, akkor elég az app törlése, meg a gyári visszaállítás (HR)? (Erre az ügyintéző hölgy nem tudta a választ)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest