Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Régi magyarország.hu-t kukázták. Az új rendszer hozadéka, hogy semmit nem találsz meg. A régiben még volt esélyed.

Amikor átalakult, lementettem magamnak egy pár szolgáltatás linkjét, hogy ne kelljen keresgélni.

-
Alex91
félisten
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Es mi van, ha telefont cserelek…? Akkor be tudok majd lepni? Mi van, ha maradok azonos platformon az uj teloval, es mi van, ha platformot is valtok? Barmikor tudok uj keszuleket az Ugyfelkapu+-hoz rendelni? Egy keszuleken lehet tobb Ugyfelkapu+-t authentikalni?
Ja, az a webes app - ha jol latom - akkor angolul es oroszul tud?
Most hirtelen ennyi…
-
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Jó, de mi a válasz a kérdésemre? Mi a probléma az oldallal?
MaCS
-
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Pontosan mi a probléma, illetve sírni/röhögni való a linkelt oldalon?
Az Ügyfélkapu földhöz csapását sem igazán értem. Nem igazán lesznek alternatív lehetőségek. Arra, hogy az általuk megfelelőnek minősített okostelefon hiányával hogyan lehet majd megbirkózni, mondjuk én is kíváncsi vagyok.
Lesz itt fogaknak csikorgatása, meg választások is másfél év múlva -- nem irreleváns a kérdést tekintve.
MaCS
-
blueye
veterán
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Kispárna nem kell, 2 perc 😊
A cookie dolog tényleg egy vicc.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Diablo IV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest