Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Aktív témák
-
válasz
hajbazer #744 üzenetére
Mennyi emberről beszélünk?
MO-on 12 millió aktív sim kártya van 10 millió emberre. Namost a 14 évnél fiatalabbakat és 90 évnél idősebbeket leszámítva kinek nincs? Az a fél százalék ha bejár a hivatalba az miért baj? Sőt még sim sem kell csak wifi. A DÀP nem kötelező. De a 99% penetráció már bőven elegendő a sikerhez.
-
válasz
hajbazer #744 üzenetére
Erről folytattam éppen egy érdekes beszélgetést. A partner ebben egy egyáltalán nem hülye politikailag nem érintett digitálisszolgáltatás-szakember volt.
Szerinte az már nem érv, hogy valakinek nincs okostelefonja. Ha nincs, de használni akarja / használnia kell a DÁP_szerű szolgáltatásokat, akkor vegyen. Ha úgy gondolja, akkor nem kell másra is használnia, és akkor fogja fel úgy, hogy ez egy céleszköz, amelyet kizárólag ezekre a szolgáltatásokra használ, de a "nem akarom" szempontot pont le kell szarni. Havi pár száz forintból meg lehet úszni egy alapkészüléket, úgyhogy erre senki ne hivatkozzon. Ha meg erre hivatkozna, akkor vonuljon be személyesen ügyet intézni, mivel annak a lehetőségét még nagyon sokáig fenn fogják tartani.
Említettem neki azt, amit már itt is: mi van azokkal, akiket mondjuk az egészségi állapotuk akadályoz az okostelefon-használatban.
Na, erre nagyrészt megoldás a szoftveres akadálymentesítés vagy céleszközök ingyenes rendelkezésre bocsátása. De az "elvi okokból nem akarom" és a "hülye vagyok ehhez és nem vagyok hajlandó megtanulni" nem érv.MaCS
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Logitech G923 PS4/PC kormány
- Segway Ninebot by F2 Plus! D 27% számlával - kiállítási
- Dell latitude 5411 i5-10400H/8gb ddr4/250gb m.2/ töltő ( szépséghibás laptop)
- Eladó Nikon D5300 ajándék FIX 50-es obival (Autofokusz nemműködik)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.03
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest