Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Aktív témák
-
"kikapcsolás közelében van a hagyományos ügyfélkapus bejelentkezés"
Erről mit tudsz? Nekem tavaly év végi információim vannak , amelyek szerint az Ügyfélkapu+ kötelező bevezetése belátható időn belül nem megoldható, mivel az állampolgárok nem kötelezhetőek (és reálisan nem is várható el tőlük), hogy ehhez szükséges műszaki megoldásokat használjanak. Ergo még egy egyszerű email fogadása sem várható el, holott az értelemszerűen előfeltétele az ügyfélkapu-használatnak, és megoldható lenne vele egy 2FA belépés.
Egyébként agyrémnek tartom a sima jelszavas belépést, és az Ügyfélkapu fejlesztése során a szakmai egyeztetések során is többedmagammal hangot adtam ennek. (Bár akkor az alternatíva az elektronikus aláírás volt, ami sokaknak valóban megugorhatatlan feladat lett volna.) Az egész pikantériáját az adta meg, hogy döntéshozói szinten volt egy figura, aki ugyan saját bevallása szerint nem értett az informatikához, azt viszont biztosan tudta, hogy a user/password ellenőrzéses belépés KORSZERŰBB, mint az elektronikus aláírás használata...
MaCS
Aktív témák
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 32GB RAM 1000GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest