- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
Hirdetés
Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Hieronymus #31 üzenetére
-
repvez
addikt
válasz
Hieronymus #31 üzenetére
a lényeg az ingyenességen van azért nem volt belöle probléma a torrentezésel németbe.
Én is éltem kint és ez volt az elso amit a helyi emberek mondtak nekem , hogy felejtsem el, mert gond lehet.
ÉS a közvetlen kollégám is 60 as foszer, jott az egyik nap, hogy kapott egy levelet amibe azt irják, hogy fizessen be 200euro buntit mert torrentezett. azt se tudta, hogy mi az nem hogy letöltött volna bármit is, de azt mondta, hogy erre csoportok alakultak, hogy random embereknek kiküldenek ilyen leveleket , és olyan összegek szerepelnek benne amit kifizetnek inkább minthogy ugyvédhez forduljanak mert az többe kerülne nekik .
Amolyan offline zsarolás. Beszélt ugyvéddel is azért ,de még az ugyvéd is azt tanácsolta neki, hogy jobb lesz ha befizeti minthogy utána emelkedne az összeg a késedelmes vagy be nem fizetés miatt. Mert , hogy szabályos felszolitás jott a szolgáltatótol és az IP cim is stimmelt, gondolom valahogy feltörték a gépét és ugy inditottak letöltést és emiatt a faszinak meg küldték a számlát miatta.
Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest