- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Senki nem propagálta a személyi igazolványhoz kapcsolódó elektronikus aláírást. Olyannyira nem, hogy maguk a kezelő és elfogadó hivatalok sem tudtak róla.
Mi anno 2021-ben családilag ezt kértük -- a következő eredménnyel:
- Extra menetek a kormányablakokhoz, mert ezlsőre azt hitték, hogy tévedésből kértünk tanúsítványos személyit, másodjára pedig elrontották az adminisztrációt, mert saját bevallásuk szerint nem tudták, hogyan kell csinálni -- mivel arra számítottak, hogy senki nem fogja kérni. És lőn, mi voltunk az elsők abban a hivatalban.
- A feleségemé sosem működött. Ha időbélyegzőt is kért, szerverhibát kapott vissza. Másfél évig küzdött a 1818-cal, nem tudták megoldani -- sőt, egyszer be is vallották, hogy fogalmuk sincs arról, hogy mit is kéne csinálniuk.
- Az enyém működött, de a vele aláírt dokumentumot hivatalos fél nem fogadta el. Közölték, hogy nem érdekli őket a jogszabály mindaddig, amíg nem kapnak hivatalos eligazítást arról, hogy mégis mi ez és hogyan működik.
- Amikor idén meg akartam újítani a tanúsítványomat, nem lehetett. Szolgáltatóváltozásra hivatkozással új személyit kellett kérnem -- amit ingyen meg is kaptam.
Pedig az elmélet jó lenne.
MaCS
-
cocka
veterán
Nem így értem.
Lehet, hogy kevesen használták, de az a kamu része, hogy ez indok arra, hogy meg lehessen szüntetni, azt ami jól működik és alternatívát biztosíthatna azoknak, akik hallani sem akarnak hol mi DÁPokról vagy pláne okostelefonokról. Így értettem.Hát nem is értem, miért 2.1-es ennek a csúcsappnak az értékelése.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060 Ti és 16gb RAM
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest