Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• MaCS_70

félisten

válasz Doky586 #257 üzenetére

Senki nem propagálta a személyi igazolványhoz kapcsolódó elektronikus aláírást. Olyannyira nem, hogy maguk a kezelő és elfogadó hivatalok sem tudtak róla.

Mi anno 2021-ben családilag ezt kértük -- a következő eredménnyel:

- Extra menetek a kormányablakokhoz, mert ezlsőre azt hitték, hogy tévedésből kértünk tanúsítványos személyit, másodjára pedig elrontották az adminisztrációt, mert saját bevallásuk szerint nem tudták, hogyan kell csinálni -- mivel arra számítottak, hogy senki nem fogja kérni. És lőn, mi voltunk az elsők abban a hivatalban.

- A feleségemé sosem működött. Ha időbélyegzőt is kért, szerverhibát kapott vissza. Másfél évig küzdött a 1818-cal, nem tudták megoldani -- sőt, egyszer be is vallották, hogy fogalmuk sincs arról, hogy mit is kéne csinálniuk.

- Az enyém működött, de a vele aláírt dokumentumot hivatalos fél nem fogadta el. Közölték, hogy nem érdekli őket a jogszabály mindaddig, amíg nem kapnak hivatalos eligazítást arról, hogy mégis mi ez és hogyan működik.

- Amikor idén meg akartam újítani a tanúsítványomat, nem lehetett. Szolgáltatóváltozásra hivatkozással új személyit kellett kérnem -- amit ingyen meg is kaptam.

Pedig az elmélet jó lenne.

MaCS

• cocka

veterán

válasz Doky586 #257 üzenetére

Nem így értem.
    Lehet, hogy kevesen használták, de az a kamu része, hogy ez indok arra, hogy meg lehessen szüntetni, azt ami jól működik és alternatívát biztosíthatna azoknak, akik hallani sem akarnak hol mi DÁPokról vagy pláne okostelefonokról. Így értettem.

Hát nem is értem, miért 2.1-es ennek a csúcsappnak az értékelése. :DD

Aktív témák

Hirdetés