Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• ofgm

tag

válasz zizol #2907 üzenetére

Szerintem is azt elvet követik a DIGI-nél, hogy lassú víz partot mos. Nem feltétlen arra kell gondolni, hogy nem érdekelné őket a profit, de gyanítom, másként van megalkotva az üzleti filozófiájuk, mint a konkurens cégóriásoknál. Nekem bőven meggyőző az a piaci hozzáállásuk, ahogyan például a kábeltévé és internet- szolgáltatásai árak képzésében is sokkal kedvezőbbet tudnak nyújtani mint a konkurencia. Emlékszem, itt Kecskeméten, már-már kin-keserves volt kivárni mire elindult végre a szolgáltatásuk, aztán például a PR Telekon pár hónapon belül elmenekült visítva. A többi meg a mai napig küzd mint disznó a jégen, szolgáltatásban is és árképzésben is. A minőség tökéletes, és gyakorlatilag a hetedik éve egy-két esettől eltekintve alig volt probléma a szolgáltatásukkal. Sajnos, apósomék utcájában még nincs DIGI de folyamatos harcot vív az Invitel szolgáltatásával, és jóval drágábban. Persze, most még kevésnek tűnik ez az 5MHz-es párosított alapblokk (2x5MHZ)
    Viszont, gondolom, nem csupán 6 elemivel rendelkező mérnökcsapat tervezte meg ennek a kivitelezését, és valószínű az is, nem teljesen hülye emberek hozták meg ezt a piaci döntést, hogyan dobjanak ki az ablakon néhány milliárdot szórakozásból.
    Én azt gondolom (bár nagyon igyekeznek ezt cáfolni) nem oktalanul ideges a kettő nagy szolgáltató...

Aktív témák