Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
fokati
csendes tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Sziasztok!
Nagyon úgy látszik, hogy ez a postán küldött SIM kártya dolog egy beetetés! Jelenleg már több mint egy hete megkaptam a kártyát, háromszor beszéltem az ügyfészolgálattal, hogy igen kérném az aktiválást. Minden alkalommal azt mondták, hogy visszahív a kolléga, de nem történik semmi! Nem tudom elhinni, hogy ha nem kamu lenne akkor több mint egy hét után nem hívtak volna vissza. Volt olyan ügyfélszolgálatos, aki szerint nem is kell aktiválni, mert annak működnie kell így is. Aztán azt mondta ő is, hogy várjak a visszahívásra.
Valakinek esetleg aktiválták már? -
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Valószínűleg én voltam.
19 évvel ezelőtt(+-) 5 év nagyimék települését bejárta a DIGI. Akkor a "tányéros" tv miatt jöttek. Olcsó volt, jó volt nagyimék ezt választották.
Majd rá pár évre(idő térben nem beszélgettem vele erről, csak elmesélte, hogy volt)
Újra jött a DIGI-s üzletkötő, hogy lehetőségük van DIGIMobil-ra.
Nagyimék kaptak egy HUAWEI "vezetékes telefont" azért idézőjellel, mert SIM kártya kellett bele, és vezeték nélkül működött mint egy mobiltelefon, de a DIGI-nél ez volt akkor a vezetékes telefon, olyan előhívója is volt. A telefonnak antennája volt, kb olyan nagyságú mint egy routernek, és bizonyos helyeken működött jól. Azért kezdtek így mert ott a DIGI 2100-as UMTS-el azaz 3G-vel indult, és a térerő komoly gondokat jelentett. Később, mikor lehetőség vált a 900-as sáv használatára, felajánlottak neki egy mobilt.(kis nyomógombos valami) ami valamiért nem tudott kapaszkodni("megnémult" nagyim elnevezése után
). Bent a házban sosem volt rajta térerő, nagyim ki járt vele telefonálni... Mégis emellett maradt, mert akkor egyedülállóan a DIGI adott ennyi külföldi percet, amin keresztül velünk tudott beszélni.
Egy nap kapott nagyim egy SMS-t mi szerint, lejárt hűségedet hosszabítsd meg okostelefonnal. Ekkor már szerintem bár 4G korszak volt(de még kezdetleges) kapott egy HUAWEI Y360-at ez a kis telefon 3G képes, és a mostani "DIGIMobil Optim Nelimitat" előfizetést kapta. Jó Magyar szokások mellett 20x megkérdeztem tőle, hogy de tényleg netezhetek, nem fog sokba kerülni? Mire ő megunta, és felhívta az üzletkötő csajt és fülem hallatára elmondta, hogy "minden korlátlan"(de természetesen a buktató ebben benne volt, mint most is 3G-n 10 giga és lassítás) és azóta mióta nála vagyok használom.
A DIGI a 2100-as kezdet miatt közelebb rakta egymáshoz a tornyait, és manapság jobb beltéri lefedettséget biztosít 900-on mint a versenytársak. Ott már felszabdalták a 900-as UMTS-t és újra hasznosították a szolgáltatók. A DIGI 900-as GSM, és a maradékon pedig 4G-t kezdett el kiépíteni. Ezt a kettőt teljesen elölről, és eddig nem mindenhol történt meg ahol nem ott jelenleg is 900-as 3G van, és max 2100 4G. Nagyimnál ez megtörtént, és mivel a 2100-as 3G pont annyira tökéletes mint régen(csak a "vezetékes telefon") tud vele valamit kezdeni, ezért jellemzően nem tudtunk beszélni. Muszáj voltam a csak 2G módot beállítani, és egyből full csíkra ment a térerő
Ez egy kis Magyar falu a határ mellett, ami nagyon közel van a határhoz légvonalban úgyhogy a saját Magyar vodafosos simemmel folyamatosan üdvözölnek Magyarországon, és Romániában is.
Sorry ha valakit eluntatott a storym, csak gondoltam leírom, hogy ott hogy indult. Manapság meg beltéren szerintem egyértelműen csak a DIGI kint, és az itthoni 1800-as indulás miatt nem lesz másképp itthon sem.Köszi ha elolvastad kis történetem

-
sifarr
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Azt nem tudom, hogy Romániában hogyan kezdődött, de ...
Ez valóban valamiféle elindulásra utal, vagy inkább új szakaszra..
Ez alapján szerintem meghosszabbítják fél évvel a teszt időszakot.
A vezetékes előfizetők közül azoknak, akiknek még nincs mobilelőfizetése kiküldenek egy sim-et, felajánlják a szerződést telefonon. Belekezdenek egy direkt marketinges szakaszba. Cél, hogy jelentősen növeljék az előfizetések számát.
Aztán 2021 januártól jön az éles indulás, új csomag(ok).
És persze lemorzsolódás, de akkor már lesz miből.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Anime filmek és sorozatok
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- EAFC 26
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ford topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Bent a házban sosem volt rajta térerő, nagyim ki járt vele telefonálni... Mégis emellett maradt, mert akkor egyedülállóan a DIGI adott ennyi külföldi percet, amin keresztül velünk tudott beszélni.