Hirdetés

Aktív témák

• matematemate

csendes tag

Sziasztok,

Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan számolja ki a Digi a Roaming 1 díjzóna esetén az adatforgalom ingyenes havi keretét?

Történt ugyanis, hogy 251 MB-ot kaptam ingyen, 948 MB-ot pedig kifizettetett 0,5274 Ft/MB áron. Mindössze 2 napig használtam Németországban.

Méltányos használatra vonatkozó feltételek:
    "Az 1. roaming díjzónában történő időszakos utazási célú felhasználás során a magyarországi hívószámokra irányuló, illetve az 1. roaming díjzónába indított hívások, SMS-ek mennyisége, illetve az 1. roaming díjzónában felhasznált adatmennyiség mértéke nem haladhatja meg a belföldi használat négyhavi számlázási ciklusonként vett átlagát, valamint a vizsgált időszakban a szabályozás hatálya alá eső ország roaming partnerének hálózatán forgalmazott napok száma nem haladhatja meg a Szolgáltató hálózatán forgalmazott napok számát (méltányos használat)."

"A mobildíjcsomagokban meghatározott adatkeretek esetén a méltányos használat felső határa a Roaming 1. (EU) díjzóna esetén, melynek elérését követően a 0,5274 Ft/MB külön díj fizetendő: DIGIMobil MAX esetén 3,5 GB"

Ezeket előre tudtam, éppen ezért a megelőző hónapokban a számlázási időszakok utolsó napjain direkt elhasználtam a 15 GB-os belföldi adatkeretemet, tehát az én elgondolásom szerint 3,5 GB adatforgalom lenne az ingyenes havi keretem a Roaming 1 díjzónában.

Mit gondolhattam rosszul?

Aktív témák