Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Siker, még a hálozati beállításokban kellett visszaállítani a régi állapotot, mert ugye tegnap át lett állítva. Még mindig úúúúútállllom a hálózati beállításokat.
Köszi mindenkinek az iránymutatást és a segítséget!
-
Digitalpimp
senior tag
Na, át is rakták, beiktattam a láncba a saját routert, viszont még mindig nincs nyitva a port. Mi a pít kell még csinálnom?
Mutatnák, ha be tudnák lépni....
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Most mértem, a Huawein csak 100Mbit a letöltésem még mindig. Viszont a fel majd 130.

-
Digitalpimp
senior tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
A router típusa Huawei HG8143A5
Mindenkinek: Na, sikerült belépnem, de hát itt nem sok semmit lehet állítani. Openportom nincs, meg úgy látom, port forwardot, meg portot nyitni se lehet. Az IP a routerben 100 alatti, akkor lehet, hogy a publikus IP megmaradt, csak így semmi értelme?
Akkor ha jól értettem itt csak a bridge kérés, meg a saját router visszahelyezése maradt?
Köszi. -
Digitalpimp
senior tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Nyugi, tudom mit akarsz, majd ha hazamegyek, megnézem.

qnadam 82026: Ok, csak gondolom a lépcsőházi eszközök kicsit komolyabb igénybevételre vannak rendszeresítve, mint ez a mezei router. Most teljesen megvigasztaltál, hogy csak nálam nem lesz semmi. Amúgy a 10+ év alatt eddig egyszer nem volt net, meg a TV-t is egyszer csinálták a szekrényben. Most ha ez a router 0-24-ben fog menni, mennyit bír, 1-2évet? Az 1000 órás kondik elég hamar kiszáradnak majd benne.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Bocs, a lényeg: kicsi, fehér, szögletes és 2 antennája van.
Dragon3000 82018: Még nincs, direktbe jön a cucc.
qnadam 82020: Én az ő routerükre gondoltam, amit adtak. Gondolom, ha nálam bent a lakásba megdöglik, az csak nem befolyásolja az egész lépcsőházat.
mpo 82021: Minek? Nekem a 100Mbit is elég volt mindenre, most ők erőltetik ezt a "fejlesztést".
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
qnadam
üzenetére
Asus RT-N12+. Az be volt állítva, szerintem az lesz a legegyszerűbb, hogy kérem a bridge-t, aztán max. a nevet, jelszót átírom, ha kell. Amúgy attól függetlenül, hogy most optikán jön a cucc, ez a PPPoE dolog akkor nem változott ugye? Meg publikus IP-m volt, azt elbarmolhatták megint?
Ez olyan jó amúgy, ők "fejlesztenek", én meg szívok. Mondjuk, ha megdöglik az ő eszközük, akkor cseréig se TV, se net. Eddig meg legalább valamelyik mindig volt. Meg most járassam állandóan az eszközüket, végül is ne ők fizessék az áramot, fizessem én. Hát nem vagyok boldog... -
Digitalpimp
senior tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Huawei-t.
mpo 82010: Jönni még mindig a 100 Mbit jön, aztán, hogy ez fog-e változni?
A saját router se acélos, csak 300-as.qnadam 82011: Utálok ezekkel a hálózati dolgokkal baxakodni, bármi mást megcsinálok 100X inkább mint ezt. Mert alapjában véve ritkán kell, aztán mindig elfelejtem, mit.hogy.

-
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek már kicsit. Tegnap átkötötték optikásra a szolgáltatást, egy Huawei egybe routert tettek. Hogy a pí-be kell ebbe belépni, hogy be-átállítsak dolgokat? A szokott módon nem megy. Köszi.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez olyan jó amúgy, ők "fejlesztenek", én meg szívok. Mondjuk, ha megdöglik az ő eszközük, akkor cseréig se TV, se net. Eddig meg legalább valamelyik mindig volt. Meg most járassam állandóan az eszközüket, végül is ne ők fizessék az áramot, fizessem én. Hát nem vagyok boldog...