Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezt a leírást követtem. Windows-on van internet, Android-on sok minden elérhetetlen.
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni az IPv6 beállításában.
A Huawei HG8242H Ont bridge módban van, a saját Asus AX53U routeremet használom és ha azon bekapcsolom az IPv6-ot, akkor a Windows-os gépemen működik a net, de az Android-os telefonomon csak pár oldal tölt be, de a Facebook app, Google Play és csomó minden elérhetetlen lesz.
A másik jelenség, hogy Windows esetében az ipv6-test.com hibát jelez az ICMP-re (18/20), de Android-on működik (20/20). Próbáltam kikapcsolt tűzfallal, meg hozzáadott ICMPv6 szabállyal is, de egyik esetben se működött. -
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap a 100-as netet átkötötték 1000-re, már akkor nem stimmelt a sebesség, de a szerelők mondták, hogy várjak másnapig. A csoda nem történt meg, sőt, lassabb, mint korábban a 100-as netem.
TP-Link WDR3600 routerem van, 2 gépen próbáltam:
i5 4690 - 8GB RAM - SSD
i5 8250U - 16GB RAM - NVME SSD
Kábelen és WiFi-n kb ugyanez a sebesség:
Illetve most találtam rá a Digi oldalán, hogy van 30% kedvezmény routerekre az Euronics üzletekben, ez az akció továbbra is él? Semmilyen kódot nem kaptam.
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Meglévő előfizető vagyok (TV, net, telefon), bementem a Digi-hez a 100-as netemet 1000-re cserélni. Az ügyfélszolgálatos mondta, hogy a társasházban ugyan elérhető a gyorsabb net, de az optikával még nem értek el oda, ezért ugyan kijönnek a szerelők bekötni a gyorsabb netet, de egy plusz kábel kerül kiépítésre.
Jelenleg egy UTP és egy koax kábel megy be a lakásba, milyen vezetéket kell még bekötniük? -
tamas.nick
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszönöm az infókat MasterMark és Mr. Janó!
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Tehát akkor meg kell várnom, amíg nálam is FTTB-re váltanak és utána várható emelés?
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
De akkor másoknak miért emelték meg a feltöltési sebességet?
Mindenesetre jövő héten tervezek bemenni a Digihez és 1000-re módosítanám a netemet, talán végre sikerül. Amikor bevezették a gyors netet elhajtottak, hogy nálam nincs kiépítve, miközben bedobták a szórólapjukat, hogy elérhető... -
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Nem követtem a Digi-s híreket, most vettem észre, hogy tavaly megszűnt a 100/50-es net és helyette 100/100-as van, de nekem még továbbra is 100/50-es a sebességem.
Be kell mennem az ügyfélszolgálatra emiatt?
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Autószerelők, autószerelés
- Peugeot, Citroën topik
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest