- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
JayZ
tag
válasz
Core2duo6600 #70773 üzenetére
Szolgálttótól kapott routerem van.
-
JayZ
tag
Sziasztok!
Valakinek van ötlete, miért száll el pár másodperce a netem cakk und púder, ha kicsit erőteljesebben töltök le?
Digi 1000. uTorrenttel, meg azzal a másik klienssel is próbáltam, amit ajánl mindenki egy ideje, az eredmény ugyanaz. Valaki pls help, nagyon idegesítő. -
JayZ
tag
Sziasztok!
ZTE router 1000mbit-es net.1) torrentnél dadog, ha elkezdek letölteni.. elpörög ilyen 15-25 mBps-ig, aztán szaggat az egész net (youtube pufferel szinten)
2) zárt még a 80-as portom is. Próbáltam egy RDS-es youtube video alapján nyitni, semmi eredmény.
3) úgy alapból néha szakad a net.Tudnátok légyszi segíteni? Nem vagyok otthon már ezekben a dolgokban, légyszi ne túl expert nyelven
Danke!
-
JayZ
tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, lusta vagyok keresni.. hogyan tudom magam aktívba rakni torrenthez? Portforwarding, stb, valamiért nem boldogultam, hiába állítgattam ezt-azt a router admin módjában. -
JayZ
tag
Kedved urak!
Elnézést a láma kérdésért..de valamilyen jellegű wifi routert kap az ember, ha új előfizető? (értsd, a lakásban még nem volt digi, én nevemen sem volt digi szerz).
UPC-s lakásból jövök, ott ugye van a csodás fehér doboz.Ha nem, milyen routert érdemes venni, ami kicsivel többet tud kábelen mint 100/100, és a llllllehető legolcsóbb?
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Magisk
- Gyúrósok ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Garanciális ASUS ROG STRIX 1000W Aura 80 PLUS Gold
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Garanciális ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 SUPER OC 12GB GDDR6X 192bit
- Xbox Ultimate előfizetések
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron