- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Tonyo
őstag
Koszi Sracok! Kabel hiba volt.
-
Tonyo
őstag
válasz
xeon forever #51587 üzenetére
Nem is lepődöm meg... Köszi szépen mindenkinek!
-
-
Tonyo
őstag
Sziasztok,
Okos csomagban most fizettem elő a Diginél. Telefon is van a csomagban, így gondolom ezért kaptam ZTE routert. Sajátomat szeretném használni viszont száloptikán jön be a házba a net. Ilyenkor hogy tudom használni a saját Asus routerem, kihagyva a ZTE-t?
Köszi!
-
Tonyo
őstag
Elkezdtem letölteni én is a filet(500 digi) egy macen. Elkezdi betölteni a peereket, viszont amikor elér kb 1,8MB/s-hez akkor kitőrlődik leesik 0-10 ás újra elkezdni őjra betölteni a peereket és így tovább.Ez mitől lehet?Az elején amúgy felmetn 16MB/s-re, de ez siralmas SSD-re. Mérve jó a net.User error volt
Most 28 M/s-el jön. SSD-re továbbra is kevésnek tartom:S
-
Tonyo
őstag
Na Uraim!
Tanulságképp: ASUS RT-N18U routert bekötve: stabil 540 Mbps letöltés.
Direktbe laptopba: 300-340 Mbps.
-
Tonyo
őstag
válasz
DonMaster #33981 üzenetére
Mi a tapasztalat csinálnak ezzel valamit? Vagy leszarják jó lesz neki a garantált alapon?!
Amúgy 7200-es vinyó van a gépemben.
wwenigma: Mérek még: 320 most le, 73 fel. Amúgy félre ne értsetek, nem akarok kopra 500-at folyamatosan, csak nem ezt szoktam meg a digitől. Elég sok olyan screent lehet itt látni, hogy még több is megvan, mint 500.
December óta ígérgetik az emelést 100-as csomagról 200-ra. 1000-es csomag árat fizettem eddig és 90 mbps jött egészen máig. Előfizetek az idióta 500 as csomagra, hogy megmozduljon valami, erre jön 360. Szerintem joggal gondolom, hogy elbaxnak valamit.
-
Tonyo
őstag
válasz
Flashget #33969 üzenetére
i5 3230M 2,6GHz van benne, szerintem is bírnai kellene.
Lan: Intel Centrino Advanced- N6205, ha minden igaz.
Szerintetek megéri kihívni őket? Vagy tényleg majd arra hivatkozik, hogy garantált megvan. Nem tudom, hogy működik ez. Vagy megy rendesen vagy nem? Kábel, bekötés nem okozhatja?
-
Tonyo
őstag
Köszi! Most akkor számít a hdd tesztnél vagy nem?
Kicsit csalódás volt, mert eddig mindig hozta a maximumot, még csúcsidőben is. Sokáig szarakodtak az emeléssel, majd most az 500 as csomaggal is, ezért gondoltam, hogy nem sikerült teljesen jól. (űllítólag bent hagyták a telefon elosztót, ezért volt csak 100 Mbs lefelé) -
Tonyo
őstag
Helló Urak!
500-as netet hergeltek be ma, de csak 345 Mbs le, és 90,2 Mbs fel lett az eredmény, bármivel mérve.
A szerelő szerint a vinyóm a szűk keresztmetszet. Jól gondolom, hogy tesztnél nem számít a vinyó?Gép: dell laptop i5, 8 Gb ram, ssd nélkül.
A net router nélkül van rákötve. Mi lehet a gond?
-
Tonyo
őstag
Tudtok olyan wifis routert mondani, ami elviszi a diginet 40/20-at és van rajta (fizikális) wifi ki be kapcsoló?
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Zeiss Ikon Contessa LK
- Apple iPad 11th Gen. (2025) 128GB WIFI Pink, Bontatlan, Új, 0 Perces, Rózsaszín, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 11th Gen. (2025) 128GB WIFI Pink, Bontatlan, Új, 0 Perces, Rózsaszín, 1 Év Apple Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max