Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
greeny1899
csendes tag
válasz
greeny1899
üzenetére
A problémám forrása ( nem sikerül a port nyitás, kívülről mindig zártnak látszódik) az, hogy a digi defaultból, alapértelmezetten belső ip címet osztott ki nekem, csak sajnos későn vettem észre hogy a WAN 100.67 -el kezdődik, míg amikor kívülről néztem a portokat, más ip címet mutatott a checkoló oldal. Így már teljesen logikus, hogy hiába próbáltam portot nyitni, nem sikerült, hisz tök más volt a publikus, kívülről látható ip címem.
Megoldása a digi üf szolg felhívása, probléma jelzése hogy nem publikus ip címet kap az eszközöm, holott én szeretném távolról elérni a gépemet és bizonyos egyéb szolgáltatásokat, így portot kell nyitnom, szükségem van a publikus címre. Ezt a hibabejelentést követően, pár óra elteltével átállították, most már publikus ipt osztanak ki. (a belső hálós ip kiosztás alapértelmezetten nem konfigurációs hiba, hanem szándékos, így akinek kell portnyitás, távoli elérés, stb, az kérje direktben a hibát bejelentve, a publikus ip címet).

Üdv
-
Flashget
félisten
válasz
greeny1899
üzenetére
Irtam azt is egy router resetet csinalj, mert gyakori hibak forrasa, mikor szolgaltatot valtanak az emberek, beragadnak dolgok.
-
Flashget
félisten
válasz
greeny1899
üzenetére
ONT kapcsán azért nem tudok segíteni, mert nekem nem az van.
De azt tudom a Digis eszközök admin felületeihez csak részben ad hozzáférést (ZTE csoda router) vagy egyáltalán nem ad (ZTE ONT). Voltak akik arról írtak, hogy ONT beüzemelése után nem működött a saját routerük. Nekem az nem tiszta, hogy csak a port nyitással van gond vagy a net sem megy a routereden?
Ha másik cégnél ment csináltál a routeren esetleg egy resetet lehet beragadt valami a T-től.
Digi nem blokkol semmit eszközön kívűl, de arról is csak nagyon kevesen írtak, hogy csak a digi eszköze működik a hálózaton. -
Flashget
félisten
válasz
greeny1899
üzenetére
összefoglaló elolvasása.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Arc Raiders
- Diablo IV
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hardcore café
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest