Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
peetyy
üzenetére
Az árral még nem lenne gond, mert nálunk amikor még rendeltem, járt a DIGI-s körzetekben érvényes kedvezmény.
(#93319) MasterMark: A DIGI elvileg Üllőn kifejezetten gyenge jelet szolgáltat optikán, miközben a Telekomos DOCSIS hálózatot anno 2012-ben (mikor először volt bekötve) a szerelő dicsérte a városban. Ezzel szemben a helyzet az, hogy a DIGI minősége tényleg sokat zuhant az elmúlt pár évben, de erre a színvonalra csak a gerinchálózat kikotrásakor jutott, mint amit most tapasztalok Telekomon. Eddig nem hittem el a nővéremnek, hogy náluk tök indokolatlanul megy a vergődés a folyamatosan szakadozó nettel, de kénytelen vagyok belátni, hogy nem Ő volt a hülye.

A külföldre menő kapcsolatok késleltetése tényleg jobb Telekomon és az oldalak betöltése is érezhetően sebesebb, DE megoldhatatlan az IPv6 és pár óránként megszakad. Pedig jel szinten nincsen gond.

Tudom, hogy ez ilyen #LeopardAteMyFace probléma, csak gondoltam jelzem pár óvatlanabb embernek a helyzetet.
Bár a DIGI mobilt szerintem érdemes lehet elengedni.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi