Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
Amúgy van olyan beállítás is benne, hogy ha "a számítógép változó sávszélességgel rendelkezik és/vagy az internetkapcsolaton több géppel kell osztoznia", és minden gépre fel van telepítve, akkor működjenek együtt. Gondolom így meg lehet oldani, hogy másik gépről az msn ne zavarja be játékot.
Próbáltam én is a DIGI-vel, de nekem is csak bekavart, nélküle ment minden korrektül.szerk: OFF
-
Jag
senior tag
Akkoriban egy 900-as cerkán futott a szekrény tetején a "server", arra lett felétéve a cfos.
Lehet, hogy így nem volt megfelelő a konfig, de ez nem volt kizáró okként leírva, vagy én nem találtam annó erre külön beállítást.Mondtam, hogy lehet, hogy beállítási probléma volt, a ludas, de akkoriban kipróbáltam szinte mindent. Sőt, ha jól emlékszem 2 féle is volt belőle. Már nem tudom mi volt a különbség a kettő között. Mindenesetre számomra a csomagoptimizálás pont annyira hangzik egzotikusan, mint a "korreláló újraelosztó-rendszer". :-)
Letöltésnél persze, hogy nem veszed észre, ha egy file 8 perc alatt jön le és nem 6,9 alatt, mert a kettő közötti különbséget elvette csomagoptomizálás néven. :-)
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest