- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
zka67
őstag
válasz
Dictator^ #11024 üzenetére
nem kéne a gépet járatnom plusz 3 órát, hogy lejöjjön valami...
Digivel lehet torrentezni. Itt nem az az érdekes, hogy mennyi idő alatt jön le valami, mert ha van seeder, akkor lejön pillanatok alatt bármi. De nem árt vissza is tölteni a dolgokat, különben repülni fogsz a legtöbb oldalról, meg hát ez így etikus - amit kapsz azt vissza is adod.
Én a szakadásokból semmit nem veszek észre, mondom elintézi a router, ha szakad is, azonnal újra tud csatlakozni. 4 év van digim, ezalatt egyszer fordult elő, hogy kb, 2 órát nem volt net, mert elvágtak valami kábelt, de akkor a fél országban nem volt, más társaságoknál sem. Ezen kívül csak éjjel, az előre bejelentett karbantartások alatt nem volt nem, az is max. 15-30 percig és talán ha kétszer belefutottam.
Az én tévémben van DVB-C tuner, digitálisban nézem és nekem sose volt se kockásodás, se kimaradás. Az upc-nél előtte annál inkább, és szerintem az direkt csinálták, mert rendszeresen ugyanabban az időben (a heti hetes alatt) nem volt retek klub.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Nekem is olyan routerem van, jól teszi a dolgát.
Le és feltöltési korlát nincs, vagy legalább is eddig senki sem jelezte, nekem 3 terra körül volt a legnagyobb havi forgalmam az elmúlt évben, de 2 terra átlagban meg van, mások írtak ennél nagyobb számokat is, Digi nem foglalkozott vele.
Játszani szoktam én is, még soha nem volt se ping problémám se szakadás közben.
Ja Tv-vel nagyon ritkán van hogy el megy kis időre valamelyik csatorna, de nem vészes. Viszont ha van megfelelő TV-d akkor tudod nézni a digitális full HD csatornákat is, mivel a Digi küldi a digitális és analóg jelet is ha előfizetsz a kábeltvjükre.
-
kasza blanka
aktív tag
válasz
"Telefon jó, mostani UPC-s csomag, 4800ft, hogy hálozaton belül mindenkit ingyen hívok.. amint látom ez a Diginél alapból 300FT... nevetséges."
200ft, ez sem régóta van. UPC-nél a legolcsóbb is 500Ft.
hálózaton belül itt is ingyenes, viszont minden irányba napszaktól függetlenül 25ft bruttó.
UPC-nél a mobil 42/52 Ft/perc.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ASUS ROG Swift PG348Q 34 UWQHD Gamer Monitor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest