- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
GoodSpeed
addikt
válasz
t_godfather #109866 üzenetére
Köszi ZTE ZXA10 F620 2010-ben jelent meg. Tehát 13 éves cucc, más is ilyen régi ONT cseréjéről számolt be... A Huawei EchoLife HG8121H 2013-ban jelent meg, bár én 2012-re utaló nyomokat is találtam. Az jó, hogy elkezdték a régieket lecserélni, de az azért kérdés marad, hogy meddig tart a fiatalítást. Jól jártál a cserével. Esetedben ha eladod a másik routert még pár ezer Ft-ot hoz is a konyhára. Magam is azt remélem, hogy cserélik majd a HG8121H-t, bár én nem akarom eladni az ASUS RT-AX86S-t, annyira erős HGW-t nem tud adna a DIGI, meg a saját hálózatomban szeretek kettesben lenni a routeremmel
#109868zsolt_64: A DIGI-t kötelezétk szűrök felrakására. Nálam pl ha lemondanám a TV-t, amit ugyan nem én nézek, és nem tervezem lemondani, de ha lemondanám, akkor megint mászhatnának felfele szűrőt felrakni
#109870Dragon3000 : Általánosságban szoktam ideírni, mert az átlagfelhasználó az átlagelőfizető az nem 1000 szálas torrentekben utazik, csak Streamel, Stemről, Originről, stb tölt, böngészik a hálón, és annyit szeretne, hogy ő meg a családtagjainak az eszközei zavartalanul lóghassank a routeren, vagy a HGW-n, meg arra, hogy ki tudja hajtani az eszköt a szintetikus teszteken is a 1000 Mbps-ot. Erre ez a HGW jó, illetve, hogy legalább a WiFi5-öt ismerje az eszköz, mert 2,4 GHz-es ONT WiFi-jével már tényleg csak a nagypapák elégszenek meg. Alapból ennyit kell tudnia, ez a HGW meg a fiatalabb generáció WiFi6-os klienseit is tudja fogadni ésszerű, és általános használat erejéig. Aki erre többre vágyik, annak ott a bolt (ha van pénze), és vehet bármilyen drága routert.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest