Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

válasz t_godfather #109866 üzenetére

Köszi ZTE ZXA10 F620 2010-ben jelent meg. Tehát 13 éves cucc, más is ilyen régi ONT cseréjéről számolt be... A Huawei EchoLife HG8121H 2013-ban jelent meg, bár én 2012-re utaló nyomokat is találtam. Az jó, hogy elkezdték a régieket lecserélni, de az azért kérdés marad, hogy meddig tart a fiatalítást. Jól jártál a cserével. Esetedben ha eladod a másik routert még pár ezer Ft-ot hoz is a konyhára. Magam is azt remélem, hogy cserélik majd a HG8121H-t, bár én nem akarom eladni az ASUS RT-AX86S-t, annyira erős HGW-t nem tud adna a DIGI, meg a saját hálózatomban szeretek kettesben lenni a routeremmel :D

#109868zsolt_64: A DIGI-t kötelezétk szűrök felrakására. Nálam pl ha lemondanám a TV-t, amit ugyan nem én nézek, és nem tervezem lemondani, de ha lemondanám, akkor megint mászhatnának felfele szűrőt felrakni :D

#109870Dragon3000 : Általánosságban szoktam ideírni, mert az átlagfelhasználó az átlagelőfizető az nem 1000 szálas torrentekben utazik, csak Streamel, Stemről, Originről, stb tölt, böngészik a hálón, és annyit szeretne, hogy ő meg a családtagjainak az eszközei zavartalanul lóghassank a routeren, vagy a HGW-n, meg arra, hogy ki tudja hajtani az eszköt a szintetikus teszteken is a 1000 Mbps-ot. Erre ez a HGW jó, illetve, hogy legalább a WiFi5-öt ismerje az eszköz, mert 2,4 GHz-es ONT WiFi-jével már tényleg csak a nagypapák elégszenek meg. Alapból ennyit kell tudnia, ez a HGW meg a fiatalabb generáció WiFi6-os klienseit is tudja fogadni ésszerű, és általános használat erejéig. Aki erre többre vágyik, annak ott a bolt (ha van pénze), és vehet bármilyen drága routert.

Aktív témák