Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• TeeJay

félisten

válasz CirrMee #100971 üzenetére

Héten is megyek egy anyukához mert szerinte a DIGI szerelők hülyék és hogy az ő tuti TP-link routerét nem kötötték rá neki és emiatt a DIGI ONT-n lassú a wifije.
    Kértem képet fotózza le a TP-link alját, hát naná hogy kiderült hogy a tuti router 100mbit WAN portos és mondtam neki hogy ne ekézze a DIGI szerelőket mert ők azért hagyták ki mivel 94megabittől többet kábelen se fog tudni átvinni.
    L alakú panel lakás ajtóhoz kérte az ONT-t, mondtam optikai kábelt nem tudok toldani úgyhogy vesz új routert vagy kábelezünk.
    Na ilyenek akarják majd a 10gigabitet 3 vasbeton falon keresztül 8éves laptopon hozni wifivel ;)

Zolle74:
    A TV szolgáltatás totál más spektrumon megy, és router módban is gondnak kellene lennie.
    A szakik meg vizsgálják ki mert vicces hogy router módban fasza minden modem módban meg gáz. Én továbbra is jelezném nekik hogy nem lehet-e konfig hiba ha fixen 350megabit körül mérsz lefelé.
    Ha már beleuntál és feladnád akkor router módba használd mást nem tudsz :U

Huawei-en kívül volt már nálad ZTE vagy Fiberhome ONT?
    Esetleg kérhetnél egyet megnézni Bridge módban mi a szitu, ha azzal is ennyi van akkor tuti konfig hiba lesz és azt oldják meg bentről, küldjenek más konfigot vagy passz

Aktív témák