- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
Digi számla online fizetése esetén feldobja a Szép kártya lehetőséget is, vajon melyik zsebről fizethető vele? Cafeteria miatt nem lenne mindegy.
-
Gézengúz
addikt
válasz
Aprósólyom #67665 üzenetére
Mac alapján rendelj hozzá először egy belső ip-t.
-
Gézengúz
addikt
válasz
iMaverick #67311 üzenetére
Miért ne mehetne router üzemmódban + ahhoz passzintani 1, vagy ha nem elég akkor 2 wifi routert switch módban.
Leírás hozzá.
A hálózat nevek ugyanazok is lehetnek, ugyanazzal a jelszóval, így a wifi eszközök simán kapcsolódnak mindig az erősebb jelre. Egy hálózatnak fogja érzékelni, ahogy az is lesz. A lan kábelt kell tudni elvezetni, ennyi a tudomány.
Más
tényleg fel nem foghatom miért nem elég benne lenni az első 3000-ben (mag), miért kell az első 100-ban benne lenni? Valami kiváltsággal jár? Tulképpen az elit és a legend tag közt csak a reklámmentesség bekapcsolhatósága a különbség, de azt meg egy adblock röhögve elintézi. De jó, legyen 3000-ben.
-
Gézengúz
addikt
válasz
herdsman12 #67299 üzenetére
Pontosan.
-
Gézengúz
addikt
Na valaki mondja meg nekem, hogy miért jó a Digi mindenkinek csomag, most, hogy letelt az egy éves hűség és nem újítottam, ugyanannyit fizetek mint eddig. Ami ugye olcsóbb. Szóval?
-
Gézengúz
addikt
-
Gézengúz
addikt
válasz
slycugel2000 #57400 üzenetére
Switch megoldás lényege az, hogy lanból-lanba megy a kábel. (meglesz a gigabit is) Minden eszközön működik a wifi és lesz egy nagy komplex hálózatod.
-
Gézengúz
addikt
válasz
slycugel2000 #57396 üzenetére
Semmi gond. Megoldható! Visszarakni a modemet router üzemmódba, majd a 1043-at switch módban kösd utána!
-
Gézengúz
addikt
Srácok, egy nyamvadt A10 5600K, A10 5800K, A10 6600K, vagy A10 6800K simán kitekeri a gigabitet, nézzetek árakat hardveraprón...
-
Gézengúz
addikt
Valóban át is lőtték...
-
Gézengúz
addikt
Egy kis érdekesség is van a cikkben.
[link] -
Gézengúz
addikt
Más, hívtak a 36 1 707 9000ről, de épp nem voltam teló mellett, ugye ezt visszahivni nem lehet, gondolom automata! Nekem lenne fontos! Ötlet?
-
Gézengúz
addikt
Azért ezek olyan érdekes dolgok, valaki foggal-körömmel kaparna csakhogy Digije lehessen, (mi másé ha nem az üvegszálé a jövő) mások meg......
-
Gézengúz
addikt
Hűség idő meghosszabbítására van valami bevált trükk?
-
Gézengúz
addikt
válasz
urban racer #47781 üzenetére
Switch mód nem jó?
Ez nem csak arra jó, hogy több lesz a Lan portod, hanem ha a 2 egységet egymástól távolabb helyezed el, akkor igencsak megnövelhető a wifi által lefedett terület! Pl. nekem így megy, szobában az Ont lefedi a szobákat és még a konyhát is, de ott már sokkal erősebb jele van a teraszra kitett switch módban beálított routernek, ami lefedi az egész udvart, teraszt, kertet.
-
Gézengúz
addikt
Mikor frissítettem a jó múltkoriban a Flash-t 23-ról 24-re, de lehet, hogy már akkor is 24 volt passz.
Szóval akkor egyből észrevettem, hogy a Speedtest sokat gondolkodik mérés előtt, aztán meg gyorsan lezavarja hibás eredménnyel. Na most kipróbáltam visszament a 23-as Flash és egyből megjavult. Szóval amit olvastam az utóbbi napokban a flash-es speedtest hibáról az mind erre vezethető vissza. Ha érdekel bárkit is.
-
Gézengúz
addikt
válasz
..:Ateee:.. #47438 üzenetére
Ugyanez V2. vagy V3. már tökéletes lesz.
-
Gézengúz
addikt
Megjött a számla, máris kevesebbet fizetünk.
-
Gézengúz
addikt
Hohohohó...
-
Gézengúz
addikt
válasz
Lacielvtárs #44924 üzenetére
Switch mód, hogy Te miket tudsz..
-
Gézengúz
addikt
Homár
-
Gézengúz
addikt
válasz
SunMount3r #42780 üzenetére
Nincs valami haverod, aki tud csatlakozót szerelni? Gyorsabb lenne lehet. Nem olyan nagy ördöngösség..
Egyébként nem használsz wifi-routert, switch-et? Ha abba lenne dugva és az abból kijöbő kábelt pakolnád, akkor a bejövő fix lenne..
Hát talán javítaniuk kellene ha tudod előttük prezentálni a hibát.
-
Gézengúz
addikt
válasz
bladesks007 #42765 üzenetére
Ha nem kellenek extra dolgok akkor eleg az ont, portnyitas megy, mast ne nagyon varj tole
-
Gézengúz
addikt
válasz
bladesks007 #42763 üzenetére
Kérni tudod a digitől! Kozpontilag lehetseges csak! De biztos ezt akarod? Eleg nyeszlett a menuje! Bar en is igy hasznalom, de nekem eleg!
-
Gézengúz
addikt
válasz
bladesks007 #42761 üzenetére
Egyáltalán router üzemmodban van az ont?
-
Gézengúz
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #42723 üzenetére
Uhh, szóval MAC alapján állíts be fix-ip-t az adott gépre, majd az adott ip-re tudsz portot nyitni...
Először LAN, majd DHCP Static IP Configuration menüpont
T-s routert felejtsd el ebből a szempontból...
Tudsz saját routerrel is bűvészkedni, de ahhoz a digitől kérned kell, hogy állítsák át modem módba a 8247-et..
-
Gézengúz
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #42721 üzenetére
az nincs, ki van herélve, portforward van
Kemény a 12V molexről
-
Gézengúz
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #42718 üzenetére
Ha router üzemmódban van akkor user/digi
-
Gézengúz
addikt
-
Gézengúz
addikt
válasz
MasterMark #41100 üzenetére
Ez most mellékes, mivel a router switch módban dolgozik, ha a helyi számítógépek tudtak a LAN portokon keresztül gigabites sebességet elérni egymás közt, akkor a netnek is mennie kell gigabit körül! Mégegyszer mondom LAN portok egymás közt! Switch módban nem kell natolni
-
Gézengúz
addikt
Ezt nem értem, nem arról volt szó, hogy a 1043 V1 LAN portjai teljes értékű gigabites portok? V1-nél a WAN port volt a korlátozó tényező, ugyanúgy ahogy gépek közt jól működött a gigabit, a netnek is mennie kéne rendesen! Nem?
Úgy csináltad ahogy mondtam? Switch mód?
-
Gézengúz
addikt
válasz
Gézengúz #40337 üzenetére
Miután emailben elhajtottak, hogy pingre nem vállalnak garanciát, ügyfélszolin is bejelentettem a dolgot, személyesen (direkt nem írok )hibát! Ma reggel hívtak is, hogy valóban tapasztalják a problémát, (ő már így fogalmazott), jővőhéten eszközcsere lesz a helyi fejállomáson!
Köszi az összes ( jó van az, mi a problémád vele, emberkének) -
Gézengúz
addikt
-
Gézengúz
addikt
Az eddig sem túl acélos 9ms-s pingem leromlott 18-ra, FTTH terület, mi lehet már ezzel?
-
Gézengúz
addikt
Előre szólok, problémát nem okoz, de ez az első dugulás amit tapasztalok FTTH-n! (500-as)
Nincs itt valami 12Gbit környéki szoftveres korlátozás?
Bár hetekre visszanézve nincsen..
-
Gézengúz
addikt
Hehehehehe....
-
Gézengúz
addikt
60-ban is megy a 1043V2-re flashelt V3-as szofttal az IPV6...
Köszi ww!!
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest