- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
szvl
tag
8 nappal ezelőtt kötötték be a Digi LAN-t. Az eddigi 8-ból 3 nap nem volt net. Így fog ez menni végig, vagy végre stabilizálódi a helyzet? Gyanítom, hogy a kiesések összefüggnek azzal, hogy más szomszédokhoz is sorra kötik be a netet, telefont (hiszen mindhárom nap amikor elmegy a net, akkor valamelyik szomszédnál bekötés történt, hétvégén viszont minden rendben működött). De ez így akkor nem kóser szerintem.
Mindhárom alkalommal bejelentettem a központi ügyfélszolgálaton. Volt olyan hogy 2 órán belül megjavították (állítólag a switch, amibe bekötöttek hibásan volt konfigurálva). De tegnap 17 órakor értem haza, net már nem volt, és nem jött vissza ma reggelig sem.
Az hogy nincs net azt jelenti, hogy hosszas próbálkozás után 651-es hibát kapok. Amíg nincs net, addig néha nagyritkán igen rövid időre visszajön, de nagyon kicsi és ingadozó sávszélességgel. Amikor elmegy a net, telefon sincs, így az ügfélszolgálatot kénytelen vagyok mobilról hívni.
Ja, és egyszer mikor nem volt net becsöngettem egy szomszédhoz, nála is ugyanaz volt a helyzet.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari