Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• szvl

tag

8 nappal ezelőtt kötötték be a Digi LAN-t. Az eddigi 8-ból 3 nap nem volt net. Így fog ez menni végig, vagy végre stabilizálódi a helyzet? Gyanítom, hogy a kiesések összefüggnek azzal, hogy más szomszédokhoz is sorra kötik be a netet, telefont (hiszen mindhárom nap amikor elmegy a net, akkor valamelyik szomszédnál bekötés történt, hétvégén viszont minden rendben működött). De ez így akkor nem kóser szerintem.

Mindhárom alkalommal bejelentettem a központi ügyfélszolgálaton. Volt olyan hogy 2 órán belül megjavították (állítólag a switch, amibe bekötöttek hibásan volt konfigurálva). De tegnap 17 órakor értem haza, net már nem volt, és nem jött vissza ma reggelig sem.

Az hogy nincs net azt jelenti, hogy hosszas próbálkozás után 651-es hibát kapok. Amíg nincs net, addig néha nagyritkán igen rövid időre visszajön, de nagyon kicsi és ingadozó sávszélességgel. Amikor elmegy a net, telefon sincs, így az ügfélszolgálatot kénytelen vagyok mobilról hívni.

Ja, és egyszer mikor nem volt net becsöngettem egy szomszédhoz, nála is ugyanaz volt a helyzet.

Aktív témák