Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Bajgunar

senior tag

válasz 4Grider #111820 üzenetére

A szolgáltatói ZTE csak átjátssza, fogadja optikát. Van saját Asus RT-AC66U B1-es routerem. Legfrissebb firmware-el. Az sugároz wifi-t, biztosít kábeles netet.
    Merlin fw-t nem próbáltam még. Se régebbi fwt. De mivel májusi az fw. A hiba meg ~aug. vége fele kezdett jelentkezni. Feleslegesnek tartom régebbi fw telepítését. Reset megvolt. Meg gyári visszaállítás. Adatok újra megadása, wifi, net beállítás. A hiba továbbra is fenn áll. Hogy a tévéken random nincs net elérés. Közbe ugyanúgy megy a wifi. Van wifi kapcsolat. Minden készüléken (kábel is, wifi is) megy a net. Pc-ről is ki tudok vetíteni mindegyik tv-re barmit. Csak net nincs. Ilyenkor kell restartolni asus routert. De néha kellett a digi-st is, mert ugyanúgy nem állt fel a net kapcsolat a tv-kről. De a wifi megint megy! Van kapcsolat.
    Rettenetesen érdekes probléma.
    Ha wifi szenvedne, más miért nem akad el? Telók? Laptop? Klíma? Mosógép? Miért lehet elérni telókról pl, miért megy a net?
    Két samsung tvn meg wifi van, de nincs net. Van két philips is. De azokon nagyon nem figyeltem még meg. Nem nagyon neteznek gyerekek rajta. De egyszer már szóltak, h azon sincs net! Valszeg azon sincs net ilyenkor. De mire észrevennék, már reseteltem routereket.
    Nem hinném h saját asus-om kezdene bekaksizni. De lehet. Más készülékeken miért áll fel wifi, a tv-kre meg nem ad net-et?
    Áhh. Nekem már sok. Ennyire nem vagyok guru.

Aktív témák