Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szemezgetek ezzel az olcsó Techwood dvb-c-vel,csak az a baj,hogy monitorral használnám amiben se hdmi csati,se hangszóró nincs.Szerintetek hdmi-dvi adapterrel+scart audió-rca-mini jack adapterrel életképes lenne a dolog,vagy ez már túl sok hibalehetőség? Esetleg hangátvitelre SPDIF out bekötése az alaplapba (Asrock 890 extreme mobo)?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"Neki már van 1 box. Ő számítógépen/monitoron szeretné nézni. Miben lesz előrelépés ha vesz még1 box-ot"
Miért ne lehetne előrelépés?Én csütörtökön megyek a Techwood ketyeréért és monitoron szándékozom nézni a csatornákat.2Xe Ft-os pci,usb dvb-c tuner vs.8500ft-os box azért nem mindegy.
-
törölt tag
Az említett box rendelkezik scart csatival (ha nem digitális SPDIF-re gerjedne ami szintén van) kb 150Ft egy scart-rca adapter,és kell hozzá még max 500Ft-ért egy rca-mini jack kábel.Ha ezt bedugod a deszkád vonalbemenetébe (kék csatlakozó),nem igazán kell ki be húzni-dugni-vonni semmi többé és lesz hang is
-
törölt tag
A 2 db Nat Geo HD adás a digi kábelen már magyar nyelvű?Nem találtam rá egyértelmű választ a digi honlapján.Előre is köszi a választ.
-
törölt tag
válasz zhagyma #5697 üzenetére
Azért egy minőségibb hardveres encoderes tunert (legyen mondjuk egy Leadtek 2-3 éves kiadás)nem igazán dobsz össze a sufniban.hacsak nincs elfekvőben CAN-Tuner,broadcast decoderek,hardveres encoder és némi DRAM se árt hozzájuk a fiók mélyén
Igen valóban léteznek PCI-E dvb-c tunerek,de gyakorlatban elérhetetlenek nálunk,sőt kint is vadászni kell rájuk.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
És az se érv, hogy a dupla slotos vga-k világában megfőződ szép lassan a szeretett kártyádat,ami sok pénzért lett vásárolva, sok vasárnapi rántott húsról és ubisaliról lemondva,mig pci-e esetében nem a hardver ventije elé kell betuszkolni az egységet?
-
törölt tag
Nézd én nem teszek olyan mélyreható megállapítást, hogy teszem azt akut baromságokat írsz.Lehet hogy én valóban hülyeségeket beszélek,mint ahogy voltál kedves erre felhívni a figyelmemet,amit ezúton is köszönök.Neked biztosan kiváló vétel volt 25 rugóért egy belső tuner.Ám legyen,simán együtt tudok élni a tudattal,hogy Te egy ilyen ketyere büszke tulajdonosa vagy.mint pld azzal a ténnyel sincs bajom,hogy léteznek mazochisták,vagy fakírok,akik a reggeli tejeskávéjuk helyett hypót isznak és Billerbeck párna helyett üvegcserepeken alszanak.Nincs ezzel semmi gond az égvilágon.Én kipróbáltam a Techwood csodát egy IIYAMA PROLITE B2712HDS-B1 monitoron és klasszisokkal jobb képet adott mint egy TECHNISAT CABLESTAR HD2 belső cucc.De ez szubjektív,lehet valóban igazad van és csak a régi Kékes vagy Junoszty tv-n mutatja ki igazán a foga fehérjét pozitív értelemben a Techwood
-
törölt tag
Én is pc-s Tv néző vagyok.Elsősorban az cucc árfekvése az ami szerintem pofátlanság.Én ezt úgy oldottam meg,hogy mivel kétlaki életet élek (Pécs-Budapest),az egyik helyre vettem egy ilyen Techwood high-tech űrkorszak kütyüt,ellenben a másik helyre vettem egy dvb-c-t tudó monitort[link] 32-ért.Lehet számolgatni,hogy melyik éri meg jobban.2X-ért egy belső tuner,vagy kicsivel többért egy komplett monitor-tv kombó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bestbuy játékok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest