- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Sorcerer
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki valamit a debrecenben mostanában hozzánk is elért optikai kábeles Digi Tv-ről?
Kábel TV-t Internetet meg telefont is szolgáltatnak.
Szeretném én is beköttetni majd ha ez a k@csög Tonlány-os Netem lejár most decemebrben.
Várom a véleményeket... -
Sorcerer
csendes tag
Ezt már olvastam, ez nem megoldás... Mondtam mindennel probálkoztam már, a készülék leírása semmit nem ír.. Mert hülye azért nem vagyok, olvasni még tudok...
-
Sorcerer
csendes tag
Üdvözletem! Örülök hogy megtaláltam a digi topicot!
Remélem tudtok segíteni! Tavaly Július óta van digink. Elég jó meg vagyok vele elégedve. Egy gondom, van csak.
Megkerestetem vele az összes csatornát, beállítom a nekem kedvező sorrendbe ugyebár, M1, M2, TV2, RTL klub stb. És egy idő után nem tudom meghatározni, de megint összevissza rendeződik, és megjelenik néhány ismeretlen csatorna is. Egyébként az 1002-es műholdra vagyunk állítva, minden jol jön, magas a jelszint. Nem tudom, mi a probléma, hogy mitkellene álligatni. Már probáltam minden félét. Egyébként az a beltéri van, amit ha jol tudom második szériaként emlegetnek. Amelyiken nincs óra tudjátok. Na a szoftver verzió száma meg tavaly májusi. Mi a teendő? Lécives segitsetek!!!
Légyszives valaki!!!! -
Sorcerer
csendes tag
Üdvözletem! Örülök hoyg megtaláltam a digi topicot!
Remélem tudtok segíteni! Tavaly Július óta van digink. Elég jó meg vagyok vele elégedve. Egy gondom, van csak.
Megkerestetem vele az összes csatornát, beállítom a nekem kedvező sorrendbe ugyebár, M1, M2, TV2, RTL klub stb. És egy idő után nem tudom meghatározni, de megint összevissza rendeződik, és megjelenik néhány ismeretlen csatorna is. Egyébként az 1002-es műholdra vagyunk állítva, minden jol jön, magas a jelszint. Nem tudom, mi a probléma, hogy mitkellene álligatni. Már probáltam minden félét. Egyébként az a beltéri van, amit ha jol tudom második szériaként emlegetnek. Amelyiken nincs óra tudjátok. Na a szoftver verzió száma meg tavaly májusi. Mi a teendő? Lécives segitsetek!!! -
Sorcerer
csendes tag
Üdvözletem! Örülök hoyg megtaláltam a digi topicot!
Megkerestetem vele az összes csatornát, beállítom a nekem kedvező sorrendbe ugyebár, M1, M2, TV2, RTL klub stb. És egy idő után nem tudom meghatározni, de megint összevissza rendeződik, és megjelenik néhány ismeretlen csatorna is. Egyébként az 1002-es műholdra vagyunk állítva, minden jol jön, magas a jelszint. Nem tudom, mi a probléma, hogy mitkellene álligatni. Már probáltam minden félét. Egyébként az a beltéri van, amit ha jol tudom második szériaként emlegetnek.Amelyiken nincs óra tudjátok. Na a szoftver verzió száma meg tavaly májusi. Mi a teendő?
Lécives segitsetek!!!
Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy Ring 13mm Titanium Black SM-Q506NZKAEUEv
- iMac (27-inch, Late 2013) 2.5K, 16GB, 256GB, Intel Core i7 3.50GHz
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- MacBook Pro M3 14" Hibátlan/8GB/512ssd/Akku 96%/1-3 hónap gar./p4209
- Acer XC-605 mini PC (i5, 8 GB RAM, GeForce GT 1030)
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest