- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palika71
őstag
Lojális vagy a cégedhez, és ez így van rendjén. Ne sz.rj oda, ahol enni adnak.
De lássuk be. Itt egyedül Te vagy elégedett a szolgáltatással, aki igénybe sem veszed.
Ha szeretnél valamit tenni ezért a közösségért, akkor Te, mint bennfentes, próbálj meg utánanézni annak, hogy mi várható a "képszétesés" ügyében!
mert nekem úgy tűnik, hogy nem is foglalkoznak vele. De ha igen, és hamarosan megoldják, akkor én sem eröltetném a szerződés felbontását.
Köszi!Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
"Az pedig nem véletlen hogy csak 3-4 csatornán van pixelesedés"
Persze. Ez azt bizonyítja, hogy mennyire eszetlen a DIGI illetékes vezetése. A magyar családoknál esténként szvsz 80%-ban az RTL és a TV2 megy. Ahol szétesik a kép, az azért nem a pixelesedés, hanem a "műszaki hiba" fogalama, amit 5 nap alatt illene kijavítani."gondoko itt kompatibilitásra"
Nem jól gondolod. Valami másfél évig kompatibilis, aztán meg nem? Egyszerűen kicsi a sávszélesség. Majd a Forma1 közvetítések során majd lesz széthullás bőséggel, mert ott igen sokszor fordul elő, a nagymennyiségű és gyors adtváltozás."akkor nézzen inkább discovery-t attól legalább nem lesz hülyébb"
Azért, mert sokan szereitik mondjuk a Barátokközt -et nézni, még nem hiszem, hogy hülyülnének, vagy a különböző vetélkedőket, amin szintén sokat lehet tanulni. Vagy neadj' isten megnéznék esténként a hiradót, hogy tájékozódhassanak a napi eseményekről. És ha speciel én is ezek közé tartozom, akkor had hülyüljek már kedvemre, de jó minőségben.És ha neked ezek a gondok nem jelentenek problémát, akkor Te vagy a DIGI célközönsége.
Én felmondom, mert kakiért pénzt nem adok.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Imént érdeklődtem az ügyfélszolgálaton, hogy mi lesz a képszéteséssel.
"A problémáról tudunk, a romániai partner a javításra törekszik, de időpontról nem tudunk semmit."
Nesze semmi, fogd meg jól.
Megérdeklődtem a felmondás lehetőségét, és azt mondták, hogy ha levélben benyujtok kérelmet, akkor TALÁN eltekintenek a 40e Ft-os kötbértől.
Megpróbálom.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
"a rendszer lehetővé teszi a nagyfelbontású (hd)tévécsatornák sugárzását is, így ha minden jól megy, illetve akár jobban, mint a tervek, akkor a pekingi olimpiát már ilyen minőségben élvezhetik majd az m1-et digitális rendszeren fogó nézők"
Itt csak az van, hogy technikailag lehetséges. De mivel ez az átállás a 16:9-et is megköveteli, így a hazai nagy többség nem tudna profitálni belőle, hanem csak veszítene, hiszen a hagyományos készülékeik miatt összemenne a kép.
De ha egyszer mégis lenne HD, akkor az az 1280x720p lenne.
De ennek a minőségét is letudnák rontani az itthoni szolgáltatók annyira, hogy a DVD-d álltal nyújtott minőséget meg sem közelítenék.
Naggyon pesszimista vagyok, az itthoni MINŐSÉGI televíziózás kapcsán.
(persze a reményhal meg utoljára )Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
"Azt meg egyszerűen nem értem miért gond az rtl, tv2 kockásodás."
Pedig nem bonyolúlt.
Ha tudom, hogy ilyen ennek a kettőnek a képe, akkor nem szerződök a DIGI-vel. Nemhogy 2 évre, de egy napra sem.
A szolgáltatás minősége sokat romlott, és nem javult.
És nem mondhatom fel a szerződésem, mert nem olyan jellegű a szolgáltatási hiba.
Lehet ezt ragozni, de GUSZTUSTALAN.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Nekem kb még 6 hónap, és lejár a szerződésben foglalt 2 év.
Gondolom, nem mondhatom fel idő előtt büntetlenül a szerződést, a pocsék minőségre hivatkozva.
Esetleg lehet kérni az ideiglenes vétel-szüneteltetést?Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
válasz Füleske #3102 üzenetére
Jól látod.
Túlzott optimizmusra vallana, ha azt gondolnánk, hogy jön a gyönyörű HD.
A PAL szabványban rejlő lehetőségeknek jó ha az 50%-át használják ki a "kedves" szolgáltatók.
Nézz csak meg egy DVD-t (és halgasd), aztán meg a TV adást... Pedig lehetséges lenne az azonos minőség. A piacnak ez elég. Igen karcsú mennyiségben vagyunk, akiknek ez a minőség kevés.
Nem elég, hogy egy DivX-es filmnek jobb képe, de még a 16:9 is csak a jövő zenéje.
Akik kisebb TV-t néznek, kevésbé jön ki a különbség. Akik nagyobbat, vagy a kicsit közelről, azoknak marad a DVD, meg a HD, ha szépet akarnak látni.
Ahhoz pedig, hogy a DIGI tűhegyesnek látszódjon, marad a képátló 5x-6x távolsága.
Sok évig nem lesz ebben változás.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Egyetértek abban, hogy a DIGI megfelelő ellenszolgáltatást ad az áráért.
De ha valaki hazudik, az semmiképpen nem etikus még akkor sem, ha mások is ezt csinálják.
"pengeéles minöségben"
Ez azért egy kicsit túlzás. Ahhoz képest, hogy milyen minőségi lehetőség rejlik a digitális szolgáltatásban, ők (meg az UPC DIRECT) eléggé lecsavarják a kép és hang minőséget.
Engem az bosszant nagyon, hogy december elejére jelentőssen rontottak minőségen (RTL "képkikockásodás"), amit elismernek, de attól még kevesebbet nem kell fizetni, de nem is szüntetik meg a problémát. Na ez a gáz.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
-
Palika71
őstag
Nekem töredelmesen bevallotta az ügyfélszolgálatos Hölgy, hogy a fellövésnél van a probléma, és még nem jöttek rá, hogy mi az.
Célzott az ottani kollégák hozzáállására, és szaktudására, és sajnálatát fejezte ki az üggyel kapcsolatban, és egy kis időt kért.
Tökéletesen korrekt volt.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Az RTL-nek az utóbbi két hétben van egy olyan problémája, hogy kikockásodik a képe, mikor nagyobb mennyiségű képinformációt kellene, gyorsan átmozdítani. A vételi erősség teljesen OK.
Ezt viseljem hősiesen, vagy sírjak az ügyfélszolgálaton?
Van valami megoldás?
THXMindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Ettől a csatornánkénti hangerőtől feláll a hátamon a szőr.
Annak lenne igazán értelme, ha a csatornáknak csak egymáshoz képest lehetne beállítani a hangerejét.
Így, ha este magányomban tévézgetek, miközben a családom már alszik, nem győzöm, halkítgatni a csatornákat. Nappal, meg mikor lényegesen nagyobb az otthon alapzaja, megy minden fordítva.
Esetleg megoldás az is, hogy közben még egy távirányítóval zsonglőrködöm (TV, vagy erősítő (kinek, mije van)).Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
A DIGI ár-értékben marha jó.
Ami ennél jobb megoldás a TV-zésre, már százezrekkel többe kerül. 8set-top-box, HD-TV vétel) Persze szeretném én is, de nekem nagyon nem ér ennyit a TV.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ez a NOKIA alkalmas-e arra, hogy a Hyundai beltériből kihúzom a kártyát, és ebbe bedugom, és minden jól működjön?
Tehát, kompatibilisek egymással?
KÖSZÖNÖM!Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
-
Palika71
őstag
-
Palika71
őstag
Akkor ilyen szempontból az UPC jobb választás lehet.
De az volt nekem sok évig, és egyszerűen megutáltam őket azért, olyan csúnyán leraboltak.
Szüleimnek Antenna Digitalja van. Én azt látom a legjobb megoldásnak, mert náluk nem látok olyan tüneteket, mint nálam. Plussza, a hang is jobb. És az EPG+TXT is mindig frankón működik. De valahogy nincs kedvem megbontani a tetőt, és egy bazinagy árbocot kilógatni.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
válasz Kiskutya #1214 üzenetére
Kicsit zavros a rendszerük.
Gyakran adnak felirat, és szinkron nélküli filmet.
Gyakran mást adnak, mint ami a műsorban van.
A LOST pl. vasárnaponként van. Érdekes módon, az angol feliratokat, és azokat a részeket mikor nem angolul beszélnek, nem szinkronizálják vasárnap, hanem csak a köv. heti ismétlésben.
Előző vasárnap pedig úgy eltűnt a LOST, hogy ki sem írják í műsorváltozást, még a netre sem.
Szóval, egy kicsit lazán kezelik a srácok.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Hali!
Egy Hyundai (régi). A topic böngészése után sikeres frissítést hajtottam végre, amitől jobb a kép is.
A jelerősség bazi jó (80-100). Ezt a kockásodást 1-2m távból még látható, utána már nem, mert összemosódik.
Mikor a sokminden mozog egyszerre, és viszonylag nagy sebességgel, akkor úgy néz ki, mintha 2x2cm-s négyzetekből alkotná a képet. Mintha egy ilyen négyzet lenne egy pixel. Ha a mozgás lelassul, vagy homogénebbé válik a felület, akkor ismét összeáll a kép.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Nem tudjátok véletlenül, hogy az UPC Direct is ugyanakkora tömörítést használ-e, mint a DIDGI?
Az új TV-nken (42''-es LCD) feltűnt, hogy mikor túl sok az infó változás a képen, kockásodik.
Az UPC-nál is ezt tapasztalnám?
KÖSZI!Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Próbálj meg szoftver frissíteni, ha ez még nem történt meg, és újrakerestetni a csatikat!
Ha nem jön be, akkor csere. Szerintem.
Ja, és próbáld meg a készüléket áramtalanítani, aztán újra vissza. Meg a kártyát is rángasd meg egy kicsit.
Többet nem tudnék elmondani...Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
válasz Bandus99 #1144 üzenetére
Nekem a 60-as tányér katasztrófa volt.
Egyszerűen nem is értem, hogy azért az 1-2 ezer különbség miatt, miért a 60-t szerelik?
1millio panaszos hívásul lehet emiatt.
Aztán önköltségből felkerült a 90-es, és azóta SOHA nem volt probléma.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
válasz holinorby #1139 üzenetére
Nekem megy szépen a National.
Csatornán belül nem tudsz hangerőt rögíteni.
Ehhez lehet kapni a neten olyan SCART csatiba passzoló kütyüt, ami stabilizálja a hangerőt.
A VATER-n láttam is. 2-3e forint volt talán.
Vagy vegyél egy olyan TV -t , ami tudja. De ez egy kicsit drágább megoldás.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Egy kis megerősítésre vágyom, hogy jól gondolkodom-e.
Tehát.
Ha veszek egy HDD-vel felszerelt TV-t, akkor azon csak úgy tudom rögzíteni a Digi-ről jövő adást (Hyundai), ha a beltériről a jelt, a TV számára, nem a SCART csatijáról veszem le, hanem a video kimenetéről?
MOD: És ha a dekódernek nem a SCART (RGB) csatiját használom, hanem a video-t, akkor nem lesz rosszabb a kép minősége?
[Szerkesztve]Mindenki a maga szintjén nyomorog!
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest