Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
Aktív témák
-
knbs
senior tag
Szervusztok!
Jopar honapig nem volt bekapcsolva a belterink, most ujra osszeraktuk, jelerosseg minoseg szepen 89-96% kozott. Be is keresi az osszes adot, de kiirja hogy nem jogosult a csatorna megtekintesere.
Mit tehetunk? Sajna kulfoldon vagyunk igy az ingyenes ugyfelszolgalati zold szamot nem tudjuk felhivni, mashogy meg nem allnak velunk szoba csak akkor ha a telefonalo ott ul a tv elott... na most ezt nehez osszehozni ha csak a zoldszmon hivhatoak, de azt innen kulfoldrol nem tudjuk tarcsazni
Van megoldas? A valaszokat elore is koszi! -
knbs
senior tag
válasz
pojakcs #5777 üzenetére
Az tuti!
Kristalytiszta kep hang, mindez felreszeg bandaval osszehozva, es mindenfele satfinder nelkul
Nem verem a mellem (niincs is mire, segghulye a banda a sat-temahoz) csak olyan sok helyen olvastam hogy segedeszkoz nelkul tapasztalatok nelkul eselytelen beallitani a tanyert, sztem csak marhanagy mazlink volt, de orulunk neki!
A segitseget pedig marhara koszi! -
knbs
senior tag
Koszonom az eddigi segitseegeket, meg delelott sikerult a satfinder nelkul is megtalalni az Intelsat muholdat a jel megfeleloen eros, de most folyton fura dolgokat produkal a belteri, megvannak a csatik a digitol kb 27 csatit talat,de folyton kiirja a smartcard lejart uzit es egy pillanatig van jelerosseg aztan eltunik de semmi kep, neha kiirja hogy a jel gyenge aztan visszamegyek az antenna beallitas meenujebe ott az intelsat a jelerosseg ismet magas miinoseg is oke, vissza tv-re ott eltunik a jel lemegy nullara... olvastam hogy valahogy aktivizalodik ha az M1-re teszem, de ott szinten semmi jelerosseg nincs, de pl ha rtl klubra allitom ott kiirja epp mi megy a tvben de nem ad kepet, aztan jon a smartcardos hibauzi, neha a jelerosseg gyenge... nem ertem az egesz logikajat a belterinek sajna
Az elofiizu folyamatosan van fizetve azzal nem lehet gond, ha valaki tud valami megoldast azt megkoszonnem! -
knbs
senior tag
Sajna nincsenek meg a csatik mert mar toltam rajta egy gyari beallitasok visszaallitasat
Holnap veszek egy satfindert aztan jatszunk vele tovabb
Nem jarok nyarig magyarorszag kozelebe se, majdd ha az unnepek alatt nem sikerul beloni akkor jon a szerelo,de igyekszunk nagyon majdcsak osszejon. Ezt az oldalt marhahasznosnak talaltam ilyen kezdoknek [link] ugyanis itt kombinaltak a googleearthot a meglevo muholdak adataival, beirom a lakhelyem szepen kivalasztom melyik muholdat keresem es maris kirajzolja az iranyt, persze ez csak durva irany,de kezdesnek nem rossz nekunk nincs iranytunk szoval jol jott
-
knbs
senior tag
Igen errol en is olvastam ma mar majdnem feladtuk,amikor hiirtelen felugrott a jelerosseg 90%-ra, de fentebb leirtam szerintem valami nem okes, lehet bemegyek holnap varosba es megveszem ezt a ketyeret, bar attol meg tovabbra se tudom mit kell csinalni,de amiota atraktam a TP-t 12643 H-ra elviekben itt az rtlklubb meg tv2 na azota semmi jel megint, most akkor elviekben viszintes iranyba kene mar csak mozgatni a tanyert vagy az a horizontalis vertikalis tp nem is errol szol???
-
knbs
senior tag
Na mar az elobb felugrott a jelerosseg, talalt is 900 csatornat, de szerintem valami nem stimmt mert nincs koztuk a digis csomgabol semmi, jahh Duna tv benne volt Intelsat 1002 az megvan neztem a digii.hun hogy TP 12643 H ha erre allitom a belterit akkor eldobja az elotte levo jo jelet, ez azt takarja, hogy vertikalisan elviekben befogtunk valamit, de ami nekunk kell az horizontalis iranyba nem okes??? MErt az elobb bazi eros jelet fogtunk volt ott egy rakas csatorna a muholdo jo volt, de ezek utan nem talatuk a kereses utan a szukseges csatikat a listan... Valaki hozzaeerte megszanhatna valami infoval mit csinalunk rosszul!
Elore is koszi!
-
knbs
senior tag
Halli!
Probalkozunk idrkint hollandiaban az asszony digis tanyerjat feltenni tekergetjuk ossze vissza egyfolytaban 0 a jelszint, megprobaltunk mas muholdakra is rakeresni de semmi, ha egyfolytaban 0 a jelsziint akkor lehet mashol is gond??? Vagy a minimalis 5%-s jelerosseghez is mar eleg pontosan iranyba kell allni??? Segghulye vagyok a muholdas vevo temahoz, szoval bocsi ha nagy marhasagokat irok, csak sajna van egy tanyer es a belteri aztan gondoltuk megprobaljuk osszerakni, korulneztem forumokon tobbnyire azt irjak, hogy kezdoknek semmi tapasztalattal nem sok eselye van beallitani a tanyert, ez tenyleg ennyire huzos??? Kell venni satfindert meg ilyesmik??? Ha valaki tud valami tiippet adni akkor szivesen fogadom, es elnezest azoktol akik unjak a marharepak zaklatasat!
Udv! -
knbs
senior tag
Udvozletem a Digiseknek!
Soha nem volt kozom a muholdas tv-hez ezidaig! Kedves baratnomet a minap koltoztettem ki magamhoz hollandiaba,neki volt otthon egy digitv-s elofizuja.Gondoltam befer meg az autoba a tanyer es az egyseg,igy jott o is velunk.
Hozzaertok segitseget kernem mit kene tegyek a felszerelessel kapcsolatban. Mint irtam teljesen hozza nem erto vagyok! Milyen iranyba forgassam,mi a legegyszerubb modszer a jo allas megtalalasara.
Varok minden javaslatot es tippet, tudom google es tarsai de jelen pillanatban az asszonynak szerelhetem ossze a 4-ajtos ruhasszazekrenyet es utanna hordhatom estig bele a holmijait,aki egy legenylakasba bekoltoztette mar a kedveset az biztos jol tudja ilyenkor mik jonnek...
A segitseget elore is koszonom,legjobbakat!
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest