- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
Az aktuális szoftver elvileg nem hogy a csatorna számozáson nem módosít, de beltéri áramtalanítás (kikapcsolás) után a sorrend is vissza áll "gyárira". Állítólag a digi tervez kiadni egy újabb szoftvert, ahol a csatornák sorrendjének módosításakor a számozás is követi azt.
-
ro_bert17
őstag
2 db. tv van, és 2 db. kártya. De ahogy itt is említettétek, nem jött be 2 zsinór, csak 1.
Ha jól érzékelem, akkor kevés volt az itthoni technika a nem "rég" érkezett csatonák nézéséhez, és most ezt a "fejlesztést" fizetjük ki.Ez a kedvencekbe teszem a csatornákat, mire jó?
-
ro_bert17
őstag
válasz
molvany #8778 üzenetére
Akkor ez lehet az oka? Próbáljuk utolérni a szerelőt aki kint volt nálunk, de eddig nem sikerült. Az a fura, hogy eddig is ez a beltéri volt. Ezek szerint szoftveresen így letudják korlátozni? Mindenkinél ezt teszik, vagy csak annál, akiben nem "bíznak" meg?
Egyébként délelőtt megnéztem. Úgy lett, ahogy mondtátok. Az új fejjel együtt plusz kábel is lett (tehát kettő jön be). Őszintén szólva még mindig nem értem, hogy ezt, miért nekünk kell megfizetni. Vagy eddig is fizettünk érte, és még csak nem is használtuk? -
ro_bert17
őstag
Jó lett (eddig legalább is úgy tűnik). Pontosabban az ominózus csatornák stabilan jönnek. Viszont a csatornák kiosztása, számozása kissé össze kócolódott. Lehet sorrendet módosítani, de a számukat megtartják. Tehát a 64-est ki lehet cserélni a 2-.essel, de így sorrendben az 1 után a 64-es csatorna jön.
-
ro_bert17
őstag
válasz
ro_bert17 #8710 üzenetére
Nos. A hét elején voltam a Digi egyik ügyfélszolgálati irodájában, ahol érdeklődtem a műholdas telepítés lépéseiről, időtartamáról, stb.
Viszont. Bejelentettem azt a hibát is, ami otthon, a szülőknél van. Ami szerint bizonyos csatornák nem, vagy bizonytalanul jönnek. Valóban 5 napon belül kijött egy szaki, de 3800 Ft-ba fog kerülni számomra a hiányos szolgáltatás jobbítása. A szaki ugyanis fejet cserélt, meg vezetékeket (hogy miért, és hol még nem tudom, mert most vagyok úton hazafelé).
Nem fog földhöz vágni ez a pénz, de nem értem miért kérik el olyanért, amiért havonta amúgy is fizet valaki. Vagy szerintetek normális? -
ro_bert17
őstag
Szerelőre én is gondoltam, de szerettem volna elkerülni őket, mert már évekkel ez előtt is keserű a tapasztalásom velük kapcsolatosan, amikor telepíteni kellett...
A Digi ügyintézéssel meg akkor gyűlt meg a baja a családnak, amikor a sima előfizetésről két kártyásra váltottak. Csak úgy röpködtek a csúnya szavak.
Ezért külön nem fizetnék szerelőnek, hogy heteket kelljen várni rá, aztán megmagyarázza, hogy az én készülékemben van a hiba (előfizetői jogosultság ellenére).
Na mindegy, amúgy is beakartam csattogni valamelyik pesti ügyfélirodába, lehet rákérdezek erre a dologra is. -
ro_bert17
őstag
válasz
ro_bert17 #8671 üzenetére
Közben tegnap én is próbálkoztam mindennel, de nincs érzékem a csatornák beállítására (az idős szüleimnek meg főleg nincs).
Volt gyári beállítás, meg minden. Nagy nehezen össze hoztam, hogy az újak működtek (fem3, super tv2, viasat6, stb.), igaz eltűnt a prizma, meg a reflektor tv. Viszont estére már megint nem működtek az említett adók. A Diginek van valamilyen helpdeskje ilyen esetre, mert 1-2 hét múlva megint megyek haza, és jó lenne beállítani az öregeknek a csatornákat tisztességesen. -
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Itthon vagyok a szülőknél, és a mostanság kihullott adók miatt volt egy kis keresgélés, pótlás. Van pár adó: pro4, fem3, viasat6, nat geo wild (magyar), stb. amelyeknek mennie kellene, de néha megy, többségében viszont nem. Hogy lehet ezen segíteni?Szerk: pardon, nem válasz akart lenni.
-
ro_bert17
őstag
A csatorna kínálat nem különösebben izgalmas számomra. A mini csomagot szeretném, nekem az bőven elég. Egyébként azt hittem a jelen helyzetben talán gyorsabb ügyintézésre számíthatok nem reklamáló, hanem megrendelő ügyfélként.
(#8480) Orlin: 3 hét? Bp.-en? Basszus. Azt hittem pár nap alatt kijönnek. Azt én is hallottam, hogy akár a tetőre is felrakják plusz pénzért, de azt amúgy sem szeretném, mert nem szeretnék felmenni a padlásra. Egy dologtól tartok, hogy az ablakom, és a falam iránya pont nem lesz jó a tányér irányba állításához.
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok! Bár látom van sláger téma, én azt szeretném megtudni Tőletek, hogy egy műholdas digi tv bekötésnek mi a praktikus procedúrája Budapesten? Láttam online rendelős felület a digi oldalán. Ilyenkor megrendelem, és a digi kiértesíti a legközelebbi "hitelesített" szerelőt? De mi van olyankor, ha estleg nem lehet felszerelni pl. az antennát? Ezt a helyszínen le lehet bírkózni a szerelővel? Érdemes valamire oda figyelni úgy általában?
Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple TV eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest