Aktív témák

• fLeSs

nagyúr

90 kg vagyok, elérkeztem az első állomáshoz.
    legyötörtnek érzem magamat, utoljára tavaly augusztsban volt egy 1 hetes pihenőm, azóta szinte folyamatosan edzek (volt még novemberben egy 4 napos pihi), fáj az alkarom, a csuklóm, a könyököm, a derekam, a bal vállam is elkezdett szarakodni, az edzésekhez nulla kedvem van (már szinte undorodok néha 1-1 edzéstől) és az utóbbi 2 hétben majdnem annyit csökkent a karom, mint előtte 2 hónap alatt összesen, a derekam meg szinte semmit. állandóan álmos vagyok délutánonként és nincs kedvem a melóhoz sem, meg úgy általában máshoz sem különösebben. szóval most úgy gondolom, hogy eljött az idő egy kis pihihez.
    azon gondolkodtam, hogy 2 hétre megemelem a ch-t, és legalább 1 hétig rá sem nézek a súlyokra, az aerobokat meghagyom, és innentől két lehetséges út van.
    1. talán a 2 hét ch emelés jót tesz, és talán 150 gr ch-val folytathatom a diétát. ha így döntök, akkor tuti, hogy 1-2 komolyabb ''segítséget'' is be fogok vetni, amiről itt most nem fogok írni. az a baj, hogy 130 gr ch-val nemtom megőrizni az izomzatot, viszont ennél több ch-val meg nem fogyok. olvastam egy okosabb embertől, hogy diétában érdemes 2 havonta 2 hét szünetet tartani, mert a test nagyon ragaszkodik a zsírhoz, és így újra meg tudjuk indítani a fogyást.
    2. két hét múlva abbahagyom a diétát, és megpróbálkozom egy úgynevezett testkompozíció átalakítással, csak minőségi kajákkal elkezdek tömegelni, de csak annyi ch-t fogok enni, hogy ne hízzak, közben pedig csinálom az aerobokat (napi 60 perc), és talán sikerül, hogy izmot szedek fel, miközben zsírt adok le. én ebben nemigazán bízok/hiszek.

szóval az első verzió lesz sztem a befutó, de még kitalálom, hogy mi legyen.

Aktív témák

Hirdetés