Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sumdudum
tag
válasz
sumdudum
üzenetére
óhh nah megközben elkezdtem olvasgatni azta charachter guild-et amit Hollow volt ojan kedves és belinkelt nékünk.. egész jó aza IK-s mf-es barbár.. bár ott azt írja hogy nem kell dexterity-re adni hát sztem kell azér.. a Find item-el nem csak varázstárgyakat fognak dobni a szörnyek hanem junikot is? enis fogok fejleszteni egy ijen karit már csak azért is hogy nihlathakot tudjam öldösni a find item meg jól fog jönni hogy ne tudja majd felrobbantani a hullákat meghát 3k élettel meg vagy 10k defensel nemhiszem hogy ojan életveszélyes lenne aza hullarobbantgatás..

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő