- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
proci985 #8813 üzenetére
Na, csak megvettem a játékot ps5re...nem bírtam ki
Ezek az útmutatók nagyon durván jól, részletesen levannak írva.Hiába játszottam ~20 éve szarrá a játékot, kb mindent elfelejtettem. Első karim a Lightning/Death Sentry Assassin lesz. A build ismertető bevezető szerint tökéletes kaszt/build a játékban de ennek ellenére nagyon alulértékelt kaszt is egyben.
-
Vismajor01
addikt
válasz
proci985 #8813 üzenetére
Ezeket a hibrid buildeket nem erdemes eroltetni.
Mindig az a mondasom h blizz sorcival a cold immunokat nem tudod megolni a meteorbbal meg senkit.
Summoner sosem lesz top1. Persze baromi erős de a legOP itemekben is lassú.
A psn javanak sincs semmi ertelme, mindenkinek rohadt sok ra resistje. Pure javama infys csicsoval mkit meggyalaz.
Sorcra ugyanugy, meteorb? Blizz nem d2rben kezdett meta lenni hanem miota vannak synenergik, 1.10 ota. Egyik legjobb build arertek aranyban. Innen egy elore lepes van ha van della, az infys lgt sork.
Es meg mindig mondom h ilyenkor tegyuk mar hozza, hogy mi szerint osztályozzuk a buildeket. Progress? Mfeles? Adott terulet farmolasa? Nem mindegy.
-
ProEvoFan
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.