- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Re-Tech
aktív tag
A válasz egyszerű: rosszul írták meg a játékot, pontosabban valamit nem optimalizáltak eléggé. Nem gépfüggő, 3200+ on is ugyanolyan lassú néha a játék. Főleg baalrunoknál fordul elő, kell hozzá mondjuk 3 varázsló, 1 summonos necró(bár ez néha magába is elég), meg ami még belefér. A grafikai engine nem bír megbírkózni a sok kirajzolandó dologgal.
Néha persze a Bnet is laggol, ez ellen sem lehet sokat tenni sztem. Forgalmat viszont szinte nem is generál, óránként alig 10-20 megát, még ha webezel is sokkal több sávszél fogy. -
adalbert1
veterán
Nekünk ilyen lassulás akkor volt, amikor egy 8 portos hubra volt dugva 5-6 gép, és úgy játszottunk lanon egymás ellen. Nálunk az volt, hogy a hub ugye elküldött mindenkinek minden adatot, és emiatt lassult be, plusz akkoriban szerintem még pár embernek nem volt 100 mbites hálókártyája, és a leglassabbhoz viszonyult az egész rendszer(márha jól emlékszem ilyen irányú tanulmányaimra).
Ha te ezt érted lagolás alatt, akkor bocs, de csak ez az ötletem van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Spórolós topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Max
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged