Hirdetés
- Dirk Dietric: A reszponzív játékplatform-elrendezés mögött álló technológiák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sumdudum
tag
ez így tényleg jó csak kell az Mf is..
lényegében arra szeretnék gyúrni, most ojan 170-180 körül van... nahh kitaláltam megpróbálok beszerezni egy IK övet kesztyűt és csizmát a resistjeim is jobbak lesznek a védelmem is és több lesz az MFem is picivel... aztán kell egy tal rasha amu a két all skill miatt meg a talrasha armor a resist és a védelem miatt meg kell két shako egyegy perfect topazzal az egyik a segítőre ugye..
az IK cuccok tól kábé 60 erőt kapok 110ig meg nem lesz nehéz felvinnem az erőm.. a két shakoval meg megint csak nyerek 140MF-t így ojan 300% felett lesz, hát igen ha találok még egy 3 lyukas helles armort (lem ko tir)akkor a segítőnek berakom ami szintén 100mf... szal ha minden meglenne akkor lenne 7all skillem is ezek mellett (most jelenleg csak 3 van és így sebzek 8k-t a light-al)..
azabaj a Chains of Honorral meg az enigmaval hogy kegyetlen nehéz rúnát találni hozzá pláne most amikor még 40 perfect gemmért sem tok pul rúnát venni ladder reset előtt meg 15ér is kaptam...
most is már külön karakterem van a perfect gemmeknek és minjjáá megtellik és nemtok értük semmit sem venni az alacsony rúnákkal meg kitörölehetem a seggem meg ojanokat amugyis találok countessnél...
Ha van valakinek IK cucca és perfect gem kell neki akkóó én vevő vagyok rejá..
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házimozi haladó szinten
- Suzuki topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10c/16t) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Samsung Galaxy Buds FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lényegében arra szeretnék gyúrni, most ojan 170-180 körül van... nahh kitaláltam megpróbálok beszerezni egy IK övet kesztyűt és csizmát a resistjeim is jobbak lesznek a védelmem is és több lesz az MFem is picivel... aztán kell egy tal rasha amu a két all skill miatt meg a talrasha armor a resist és a védelem miatt meg kell két shako egyegy perfect topazzal az egyik a segítőre ugye..
most is már külön karakterem van a perfect gemmeknek és minjjáá megtellik és nemtok értük semmit sem venni az alacsony rúnákkal meg kitörölehetem a seggem meg ojanokat amugyis találok countessnél...