Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- 20230101_102713676_iOS
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barados
tag
válasz
bolcsodal
üzenetére
ŐŐŐŐ, hát leírtam már párszor xD de leírom megint: szal volt egy hülye kis f**sz kalap ( Zozter ), aki meghackelte az acckom, ellopta a CD kulcsom, és bann, bumm, ha itt lenne előttem nem érdekel hány éves, kigyúrt-e avagy nem, fognám és betörném a fejét, aztán egyesével kitépném az ujjait, a kezeit, végül a lábát aztán feldarabolnám, és mindeközbe tűzben lógna, aztán ( még mielőtt meghalna ) folyékony nitrogént, higanyt és egyéb finomságot öntenék a szájába. Hú, bocsi, elragadott az indulat, amúgy enm vagyok aggresszív típus, csak gyűlölöm azt az állatot, és teljes szívemből kívánom, hogy üsse el a busz . Nagyjából ennyi, a bann-t ezért kaptam vagyis a CD kulcsom, írtam a Blizzardnajk hogy most mi van, ezt válaszoltá, aztán most írok még egyet, és még kitudja hányat, bocsi a fogalmazásér és az aggresszív bejelentésér, de ki kellet adnom magamból, jah és már eltelt azóta 6 hónap és elvileg vissza kellet volna kapnom, de nem kaptam, nagyjából ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Elektromos autók - motorok
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest