Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
n_gy_k
aktív tag
válasz
mcsabee #4062 üzenetére
single-be megcsináltam szinte ugyanígy, csak 2 bul, hogy ne legyen skill veszteség és egy 3 cold 10 fcr amuval. nem gyenge az biztos. act2 holy freez csicsoval eth tomb reaver amn, shael, shael, eth forty, coa cham jah. ezt a csicsót mivel lehetne überelni blizz soso mellé? sztem ennél jobban semmi sem öli le a cold imukat. gondoltam még act3-as csicsóra is phoenix-el meg azure-val de az nem vmi jó nem szedi a cold imukat csak nekem jó a redemption miatt. act5-ös csicsot még nem próbáltam az se lehet rossz forty, grief-el. vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- MSI RTX 5070Ti Vanguard SOC 16GB
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Samsung C27JG50QQU Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest