Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcsabee

senior tag

válasz Jazz #3180 üzenetére

Kicsit utanaolvastam ennek az ITD-nek.

Eloszor is: "it does not apply to boss, super-uniques and maybe uniques.,, possibly champions" es masik oldalon pedig ezt lattam: "Also it isn't going to help much v bosses and uniques/superuniques/champions". Pontosan nem tudom milyen mertekben csokken az ITD hatasa, de ezek szerint nem veszi el a teljes defenset ha nem normal mobot utsz. Valamint masik erdekes dolog, hogyha amit utsz szorny magasabb szintu nalad, akkor sem ervenyesul teljesen.

Kozben AS-en olvasgattam es ilyet talaltam: "Ignore Target's Defense doesn't work against Bosses and possibly Uniques. In those situations the Attack Rating bonuses will come in handy."

Btw Jazz, 75% CTB nem azt jelenti, hogy 100 utesbol 75 blokkolva van es 25 pedig nincs, hanem az adott utes 75% esellyel blokkolodik, mint ahogy azt te is megtapasztaltad, nem feltetlen talal be 100-bol 25-szor :-). Igen tudom, hogy a valoszinuseg szerint ugy kene lennie, de nincs igy, mivel az a 75% blokk mindig az adott utesre vonatkozik, igy lehetseges, hogy 100-bol lehet hogy 50-szer talalsz, de lehet, hogy csak 2-szer.

Elviekben az ITD teljes mertekben ignoralja egy mezei szorny defense erteket, hogyha Boss vagy Unique akkor ez nem mukodik, Champion mobok eseten nem tudom hogy mukodik-e vagy sem.

Ha pl veszunk egy sima Warped One-t hell act 1-rol, akkor annak az 1131 defjet ignoralja, igy mar csak a 49% CTB-je van neki, amit 8k AR-rel siman at kell utnod. Most poenbol csinaltam egy zealert :-D. 6k AR-rel Mefit siman vitte durance of hate lvl 2 + mefi terme robbanosokkal egyutt, eletem nem ment le sosem 200 egyseggel.

• Cyberbeni

addikt

válasz Jazz #3180 üzenetére

csak annak a támadásaira vonatkozik, akinek olyan cucca van, hogy -x% enemy resi. tehát pl a normál támadás/varázslásra, meg chance to cast on attack/strike-ra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés