- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
jó sorcit nem ütnek meg
ha megütöttek az már régen rossz. ott a csicska, azt üssék.
egyedül megcsináltam hell hf-ot, pedig 1 pont sem volt vitalytin. (mondjuk spirit kard és pajzs, meg +80life +3light sk miatt ~350hp-m van)
ja és insight van a csicsón, meg ha meghal, akkor switch-be is azt tettem. ha meg 0-zzák a manád, akkor 1000hp-val sem éled túl! szóval mana 0-zás után ha még élet 0,5s-ig(vagy potit megiszok és azonnal), akkor már tudok eltelézni.
manaburn monszta még smite palát is megizzaszt, ha nincs nála mana poti. ezért kell mindig vinni, vagy full reját, az még jobb.
jelenleg 650 manám van, de 1000felé megy frostburn-el. (csak minek, úgysem kell annyi) most chance guardian-t használok 200% gold és mf miatt. csizmának egy normál magic csizma van 31%mf-el. van aki szerint meg faster run/walk csizma kell. lolminek gyorsabban menni, ha telézik az ember? ha meg manaburn, akkor úgyis körbevesznek a szörnyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BIOS topic
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Windows 11
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest