- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
válasz
Vismajor01 #15032 üzenetére
Még nem döntöttem el, hogy mi is leszek.
Jelenleg egy frenzy barbárt tolok, de ez csak jó fegyverrel élvezhető. Jó fegyóm meg úgyse lesz a ladderban egy darabig. WW barbárral kezdtem a Resut, amihez nem is kellett olyan sok minden (full ik set). Talán csak az ik páncél zsebbenyúlósabb. Meg azt hallottam, hogy javítottak a whirlwind irányításán, de ezt még nem próbáltam. Szóval lehet hogy megint ezt az utat járom végig egy barbárral. Ez eddig bejött.
Amin gondolkodom még, az valami druid (wind vagy fire), summon necro (ezzel lassabb a farm), assa (ezt itt javasolták, de nincs vele tapasztalatom). Nagyából ezek érdekelnek.
Jól felcuccolva nem tudom milyen velük a játék, mert csak a barbáromnak van endgame felszerelése. Összekókányolt itemekben próbáltam druidát meg nekrót és elment mindkettő, de a barbárhoz képest gyengék voltak.
Az igg eladás csak akkor esedékes, ha marad a barb. Azzal napi 10-20m összejön. Kezdetben inkább 10, mert a 20 millióhoz már kell a frenzy meg valami értelmes fegyver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bittorrent topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dropshipping - Elindult Magyarország első használt iPhone XML feedje! - Phonelist.eu
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest