Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Szia Vis,
Van egy D2jsp regem, még régről. Nézegettem is, hogy hogy tudnék tradelni ott, de sok dolog nem világos. Olvastam a d2jsp Trading Rules-t de nem lettem okosabb a felmerült kérdéseket illetően. Jelenleg a fent említett Tradeire oldalt használom, mert egyszerű a trade, (szóval csak abból tudok kiindulni, ezért sry).
- Mi történik, ha meghirdetek egy tárgyat, majd két napig nincs időm játszani, olyankor látszódik a hirdetésem és aki megvenné azt, az nem tudja, mert nem vagyok online?
- Ha épp játszok és van 10- 20 tárgy hirdetésem D2jsp-n, hogyan kapok róla értesítést, ha valaki meg akar venni valamit, vagy 5 - 10 percenként Alt+Tabolni kell, hogy benézzek jsp-re jött-e hozzászólás a hirdetési topikjaimba?
Bár tradeire-t használok, van egy alapvető problémám vele. A kereskedés jellemzően rúnákkal történik, így a vagyon azokban tárolódik. Jsp előnye, hogy ott fg-ban van a vagyon. Ami akkor jön jól, ha az eladásaid során felhalmozod, idővel (mivel itt is sokszor felmerül, hogy csökkennek az egyes dolog árai pl: Ber runa) olyan runát is meg tudsz esetlegesen venni, amire tradeire-n nincs lehetőséged, mivel a runáid az idő múlásával ugyan azok a runák maradnak...
Ehhez az egészhez hozzátartozik, hogy nekem nem esnek a high runák, Ber-t még csak nem is láttam még. 1 Lo, 1 Vex, talán 2 Gul. Ist csak kereskedésből van és ennyi. A játék egy része számomra ismeretlen (enigma, infinity..) mert bár igyekszem sokat farmolni egyszerűen nem esik Ber... roh@djon meg a játék
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01
üzenetére
nyilván a traderie nem etalon, de én onnan tudok linkelni mert ott vagyok regelve, 411 trade-nél járok jelenleg. jsp-n meg te, várom a linkeket screenshotokat, tényleg érdekelne miért megy a tőzsdén a 15/30 és egy kvázi perf andy (144ed a többi mellett KRÉZI!).
leszólni azt tudsz dolgokat, már bizonyítottad párszor, most pls mutass is valamit.
én meg szó nélkül csinálom majd este a "Legfölöslegesebb rw"-t
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Netfone
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Lg Gram 17Z90R- i7-1360P/16GB RAM/1TB SSD/17,3" /2560 x1600 QHD
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T15p Gen 2. i7-11800H/32GB RAM/512GB SSD/GeForce GTX 1650
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. Független.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest