Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
üzenetére
A Giant Skull jobb neki a konckback miatt. Két szép jewel kell bele "csak". 15 ias 30 fire + 15 ias 30 light.
Merc IAS-t itt. Great Bow a legjobb neki.Messze a leggyengébb csicsónak tartják. Szerintem viszont az Iron Wolf (A3) a legnagyobb katasztrófa. Úgy van megírva a mechanikája, hogy az ember sírva fakad.

-
wm2
őstag
Az a jó, hogy sem a Blades of Ice, sem a Death Sentry nem igényel sok pontot (elég amit az item ad). Freezes + hullarobbantás a szerepük csak. Arra kell ügyelni, hogy ne akkor robbangasd a hullákat, amikor meg vannak fagyva. Kurva jó a Kicksin. "KickAss".

-
wm2
őstag
Megvan az Enchant Ormus. Meg kaptam egy GT karmot, amin van 1-1 DS meg BoA. Így a bocikat tudom DS-el szomorítani. Mindenhol máshol Blades of Ice prebuff. Még kell szereznem egy Martial Sk 12 Fhr-t és egy 40-15 Dungot (bár ezt nem erőltetem, mert van egy perf NL_ben). Addig TG öv. Überhez jobb a TG amúgy. Kb. ugyanaz, mint Smiternél. A csicsó kap még fire jeweleket. Illetve van NL-ben egy 35 ed 15 ias Guill sityakom is. Tudom, hogy van ettől jobb martial Assa, de szeretek rugdosni.

Jah és az A3 csicsó katasztrófa.

-
wm2
őstag
A3 csicsó sem sokkal okosabb, mint az A1. Rohan a vesztébe. A taktika az, hogy hátrálni kell vele. Nyomni egy prebuffot a ice bladesre, majd finoman haladni előre. Ilyenkor megáll és háttérből tüzeli őket. Ha megfagytak könnyen szétrobbannak. Ha viszont rohansz, hamar kicsinálják, mert bemegy a sűrűjébe. Ez bociknál néha nem kicist tud körülményes lenni, mert nem mindig tudod a prebuffot összehozni.
Egy fallen 1 kick. -
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Olyat még nem láttam.
Enchantress van tervben. -
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Über bossokat nagyon hamar elintézi. Gyorsabban, mint a Smiter.
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nekem is full low szinte, de sajnos kell, mert pajzs nélkül szopó. Még így is használok wandot is, mert nem mindig akkor adja be, amikor azt szeretném.
Nem kimagaslóan jobb amúgy a Kicksin 2x Mosaic-al, mint Stormlash/Stormshield kettőssel, de látványosabb és hamarabb kipukkannak. Nyomok egy blades of icet, majd ha megfaygtak szétrúgom a seggüket. Az A3 csicsó enchanttal nagyot lök rajta, de gyorsababn nem haladsz vele sem. Az a baj, hogy a hibridnek kell az Infi, anélkül meg szar és nem látom értelmét az LS eröltetésének, így most full Kick, semmi trap.
-
wm2
őstag
ezen a shako defensen beszarok, azon problémázni meg azt árazni, hogy -10 vagy +10 def az unalomba fulladt játék netovábbja, szerintem, jah és persze a legjobb "O unid shako" (amikor tisztán látszik mennyi a def)
-
wm2
őstag
Még szerencse, hogy ORT rúnával tudom javítani. 1 dura 35k.
Amúgy nagyon állat. Az utolsó fázisok egyike jön, hogy elérjem a 86% FHR bp-t. Szerencsére a martial 12 Fhr sk nem olyan KURVA drága, mint a Paladin. -
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
A martial rész az Tiger Strike / Dragon Talon lesz, de van +1 Blades of Ice is az egyik karmon, ami összeadódik a többi cuccon lévővel + martial sk charmok és máris lvl15-20. Lezsibbasztja az ellenséget, aztán szétrúgod a seggüket. Ezért nem akartam sima alap karomba tenni, hogy legyen rajta valami és kicsksinnek a + 6 Venom vagy + 6 Weapon Block egy jó megoldás. Esetleg Cobra Strike még. De ezeket senki nem gyűjti ladderen. Mindenki a 3 LS 3 Phoenixet keresi, ami egy vagyon.
A Fade-t viszont felesleges kimaxolni szerintem, főleg ha van CoH + 30-35 res Metal amu. A Shadow részen rakni kell a Burst of Speedre. Ez messze többet ér, mint a Fade, ami véd ugyan, de fos lassú leszel tőle. A Speedre nem kell sokat tenni. Nem kell kimaxolni. Így bőven jut a Claw Mastery-re, a Blockra és ha hibridet csinálsz az LS-re is. Persze A2 csicsó és Infi nélkül nem lesz olyan hatékony ez a rész, de partiban jól jön.
-
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
hasonlót használok

Én szeretem. Jelenleg Stormshield/Stormlash kettőssel rugdosok. Klasszikus build. Angelic amu/ring, upped Gore és CoH. Jobban lehet vele haladni, mint egy Smiterrel, de csak a death sentry miatt. Kipróbáltam az árnyék harcosait is, de azok lófaszt sem érnek egy Amazon Valkyhez képest. Az egy tank baszki. Na most ez le lesz váltva dual clawra és lightning sentryre. De át kell vinnem NL-re. Ott vár rá egy majdnem perfect Metal amu és még pár cucc meg charm. Addig marad még a Storm kettős. Csicsó is Fire ball / Enchant lesz majd A2 helyett. Mana lopás meg gyűrűvel. Nem kell duál ring szerencsére, csak jó 6-8% single mana.
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
több karival, 4 szezon alatt 1 db paladin skillert sikerült rollozni, esni még egy darab nem esett, minden szar esett már, de a PC egy darab sem... hmm
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter
üzenetére
NL-en ha jól emlékszem a 3 sox 30 frw tiara vagy diadem 1 hr. Ebbe kell pakolni a jewelt. Így fog kinézni. A sox 20 frw picit olcsóbb. Úgy optimálisan egy 80-100 frw jó már neki. Meg illik is neki pumpálni ezt a részt. Aztán a jewelek meg ki mennyiért osztja. Amcsi szerveren olcsóbb, mint a "balkánon".
A charmok beszerzése is sok időbe telt. Partiban mindenképpen tedd rá a Laying of Hands kesztyűt. a +350% nem látszik a karakterlapon, de érezhető nyomulás közben. -
wm2
őstag
válasz
SSJPeter
üzenetére
meg egy fasza dual ring, vagy dual gloves (ebben az esetben tolhatod 2 ravennel is, de szvsz jobb egy jó kis dual ring ami ad 6-6 leechet + resisteket pl.), még ami kelleni fog az pár 3 frw 11+ fire/light sc, ami rásegít a resistre, ws-t ha futni akarsz érdemes beszerezni egy wisp projector nevű gyűrűt és ráadni addig a Lord amut, partiban jól bírja a trónt, de a low hp miatt a soulsok ha keresztbe kapják hamar meghal
physic immunok ellen vagy betolsz neki egy phys sundert, vagy amit én csinálok, hogy dobálom őket Laceratorral
a switch az elején kicsit idegesítő lesz, de aztán hamar bele lehet jönni, úgysincs annyi physic immun, mint elemental -
wm2
őstag
válasz
SSJPeter
üzenetére
csicsó aurája nélkül 6,5k
Nagyon sokat számít az aura, meg a Faith lvl15 aura is. Ezek együttesen dobják meg. Nem a "2 all sk" és "+2 bow gloves". Ez megy a levesbe. Ha van egy jó Pride-os csicsó, akkor az extrém drága 120 ed 30 frw 45 ias circlet sem kell, mert van elég ed-d és a max jewel úgy meglöki a damot, hogy borul minden. Avagy olcsóbb max ias jeweleket venni, mint ed-seket. Ám a circ kell, mert azzal lesz meg az 7fpa, ami diamond bowal 65-70 ias (lvl 15 aurával 65). Ehhez elég egy 20 ias gloves 2x15 ias 15 max dam jewel + cats eye (igen, határozottan jobb, mint a Lord amu a Cats). Viszont NL-en ezek a jewelek rohadt drágák. Ladderen megveszed 1 hr-ért, addig NL-en a triplája meg még több. A 40 ed 15 ias jewelről meg ne is beszéljünk, mert az kb. 10 jah. Persze vehetsz 15 ias 14 max dam jewelt, ami olcsóbb és elegendő ez is.
A Matri bow nem jó. Coldnak elmegy. Physicnek fos. Shadow vagy Diamond kell. Lehetőleg 15 ed-s. Ist-ért be lehet szerezni. Nagyon sokan akarnak majd rábeszélni a túlhájpolt Grand Matronra. Hagyd őket.
Kelleni fog ez is. Sokkal jobb, mint a Nosferatus belt.
Utána jöhetnek a charmok. Nagyon drága egy 10 max 70+ar 30 lifeos is NL-en. Erre készülj. Nem kell úgy telepakolnod, mint én, de pár darab kell. egy 8 max 60 ar 25 life nyilván olcsóbb. A 7 frw 10 max 70+ ar is drága, de olcsóbb, mint a lifeos. Picikből a 3 max 20 ar 2 dex egy jó alternatíva az olcsóságra. A ultimate 3-20-20 (mi csak így hívjuk) ladderen 3000+ fg. NL-en a tökömtudja... sok.
És amit elfelejtettem. Mindent a dex-re. Str-re csak annyit, ami a cuccok elbírására kell. Ws-t nem fogja így túl jól bírni (amúgy is szarul teleportál az Ama, szal tökmindegy) de a chaso-t mint kés a vajon. Bocira meg number one.
-
wm2
őstag
Csicskának meg egy ilyet:
Az egyik legjobb karim. Abszolút kedvenc a multi/guided csak kellenek neki a cuccok. Ráadásul az egyik legfélelmetesebb PvP kari is. A legtöbben ott basszák el, hogy Hydra meg stb. bowba teszik a Faith rw-t. Fittyet hányva a sebességre és az avg dmg-re. Szegény karin van egy 20 ias gloves és tolja 10 fpa-val 7 helyett. Illetve a LoH gloves + WT együtt nagyon megdobja az ütőképességét. Annyi, hogy bocira érdemes beszerezni valami kraftolt (lehetőleg MF-el) knockback kesztyűt, mert ugye ők nem démonok.

-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Iron Wolf Act III mercenary FCR breakpoints: 0 8 15 26 39 58 86 138
Ormus 20 + spirit 35, tehát ha firet (enchant boost) csinálsz hexfire kardal és nem spirittel (+ flickering), akkor az 58 sincs meg, nem tudom mennyit lök +1 fire sk rajta, lehet marad inkább a spirit kard, szerepe úgyis csak ennyi:
"up to a Level 48 Enchant adding +452% Attack Rating!"
-
wm2
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
az eth felmegy rá -10 str req
-
wm2
őstag
A3 merc nem bírja el a monarchot?? az igen
-
wm2
őstag
ws chaos tz egymás után
-
wm2
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
3 sox 15% ed a max. Csicsónak csináltam. Azért nem eth mert lehet majd én is használom vmikor. Főleg így, hogy 8/15 lett. A fire ormus és a spirit jó lenne viszont ha eth lenne. Kis extra def nem ártana neki. A hexfire meg tökmindegy.
ColdMan: ugyanannyit, mint a sima 20 life sc. -
wm2
őstag
ha esne eth enchant vagy fire ball ormus, kell, ki ne dobd

-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Tehát Guill. Lord amu. Na most, a mighty scepterrel kell 50-55 ias a max attackhoz, tehát a 20 ias gloves és Lord amu még kevés is. A Guill sityakba kell tenni egy 15 ias jewelt. És nem fog hiányozni az Um belőle, ha megcsinálod a Ko Ko Mal “Sanctuary” pajzsot neki, ami hidd el, jobb, mint a “gilded” Zaka. Keress rá HC jspn vagy Traderin egy 40+ all res Sacred Rondache alapra. Annyiba biztosan nem kerül, mint a túlhájpolt Sacred Targe. Szerintem HC-n is filléres a 3 sox.
-
wm2
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Azért van. NL-en minden drágább, itt meg olcsón beszerzed. Torchokra különösen igaz ez. De a charmokra, jewelekre is. Meg innen megéri átvinni oda cuccokat, mert a “megélhetési” karikat nem érdekli pl. egy fire sk 4x life, vagy nem annyiért, mint amennyiért NL-en egy PvP-st. De az biztos, hogy az egész ladderezés kiábrándító. Persze tudomásul kell venni azt is, hogy nem 2000-et írunk. Mindenkinek van net. Mindenki tolja. Pár nap után már senkinek nem áll a pöcse egy shakora.
-
-
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Grief helyett olcsóbb és tökéletes opció a Heavens Light. Nem kellenek a drága PC/12 fhr Gc-k. Zaka sem kell. Egy Sacred Rondache (best avg smite dmg) 4 gyémánttal is elég. Elite pajzs legyen. String of Ears sem vészes. És egy ilyen budget smitert bármikor össze lehet hozni és nem kár érte ha meghal.
Szóval a budget smiter aki csak Übert megy:
1. Guillaumes
2. Lord Amu
3. Sacred Rondache/Kurast 40+ res + 4x perf gyémánt.
4. 2x Raven frost.
5. valami 20 ias gloves ami ad 20+ resistet fire lightra
6. egy olcsó gore (nem kell itt az ed-t nézni)
7. Soe öv
8. Heavens Light jogar 2 IO (nem Lo) rúnával.9. life tap wand lvl5 Akaránál veszel
Sztem Hc-n is megvan néhány ist-ből, ami hamar visszahozza az árát ha meg is hal.
-
wm2
őstag
"1 Salvation and level 15 Fade together nullify the resistance debuff from level 20 Conviction."
Röviden.
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt
üzenetére
Metal helyett Lord amu. Duress helyett Treachery. Nem kell az TGod öv. Szvsz a DR többet ér ha van lé ilyen cuccokra. Treachery + Dungo ad egy jó kis hp és dr boostot (dr=damage reduced). Én jobban szeretem draculs helyett a botot. Nem bo-zok. Bottal egyből megküldöm. Zaka helyett meg Sanctuary. A gilded Zakának nincs nagy damja és ha kihagy a life tap be lehet szopni. Ha meg feluppolod nagy lesz a str req és kevesebb jut a hp-ra.
Legközelebb próbáljátok meg a következőt. Legalábbis HC-n nagyon ajánlott: salvation aura Meph ellen + Treachery/Dungo (alap esetben a String of Ears is megteszi, legyen 15% a dr ez a lényeg).
-
wm2
őstag
válasz
Hokunda
üzenetére
edmg és max nem jó együtt, külön jó 15 ias kíséretében
-
wm2
őstag
Light sund 81 vihető ha kell vkinek. Holnap délelőttig, utána kivágom.
-
wm2
őstag
Adok Ist + Um-ot egy sox questért. PM ha érdekel.
-
wm2
őstag
162/16 raven frost és atmas amu vihető ha kell vkinek
-
wm2
őstag
válasz
üzenetére
Az IK belt/gloves low lvl PvP-ben is nyerő, de a Death's kesztyűt és övet jobban szeretem rájöttem. Közben sikerült gambleznom egy ilyet + hozzá lelni egy 190-es TGod övet.
Kell a light absorb ezért nem Dungo-t kapott. Még sohasem volt Über Kicksinem de nagyon tetszik. Egy hibrid Talon/DS lesz és nem erőltetem rá a karmokat. Last Wish-t nyomok majd a kezébe. Smiter kollégával kiderítettük, hogy az a fire 43 life GC ugyan ladderben lófaszt sem ér, de NL PvP körökben egy vagyon. Ott lesz eladva és az árából kijön az LW meg az Infi.
Blood boots. Szintén NL-ben, PvP körökben eladható a 30 Frw 10 Fhr és mellé egy jó nagy psn length reduced. Sosonak meg a mana boots. Ha arra rak rá neked ilyen fire vagy light rst szintén 30 frw 10 fhr mellé + még MF-t is, akkor gazdag ember vagy.
-
wm2
őstag
válasz
szilvásbukta
üzenetére
35ezer goldot
-
wm2
őstag
Egy biztos, hogy ez volt az utolsó ladderem. 2-3 hét alatt befullad az egész. Szó szerint EGY FOS lesz trade ügyileg. Nem tudom milyen a D4, de jókor jön. Ebből a szarból tényleg elég, és csak tetőzi a rengeteg bug, amire basznak rá.
-
wm2
őstag
na, egy Gul-t csak kiköpött magából

-
wm2
őstag
vagy 20 baal runból a legjobb drop egy lidless wall

-
wm2
őstag
6 p koponya + 1 rare diadem = reroll. Pont elfér a kockában.
-
wm2
őstag
Baal dobott egy gc-t. Kellene 100 pgms.

-
wm2
őstag
próbálom a +3 phoenix karmot eladni publicban, mal pul ist-eket kínálnak érte
mindenki csóró, veleme gyütt 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Merc IAS-t 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az eth felmegy rá -10 str req