Hirdetés
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Thrawn
üzenetére
NEm épp erre gondoltam

"plusz még a jeti is leesik rólam"
"Kétkezes fegyvernél kell a spuri, mert a szelecskék critjei nélkül nem lehet normálisan furyt termelni, ahhoz túl lassú."
Ezek egymásnak ellentmondanak. Ha kétkezes fegyverrel a sprint6 szelei önmagukban is fenntartják a yetit, akkor két egykezes fegyvernél nem eshet le "Miattuk" a yeti. Egyszerű az ok. A forgószelek "ütéseinek" száma a fegyver sebességétől függnek (APs). A két egykezes fegyvernél gyorsabban ütsz, azaz jelentősen gyorsabbak a fegyvereid és több a szelek ütésszáma. Az ütések crites része adhat furyt. Abból is 12,5%. Ha több az ütés, több a crit, több a töltés. Ha lassú fegyverrel tölt és megmarad a yeti, akkro két egykezessel még könnyebb. Pont.
A CC spamelő karaktereket mindig szeretik a népek. Jó ez is amit használsz, a stomp is, vagy épp a seismic is. Upsz, az nem annyira, mert lökdösi az ellent még mellette. De perma stunra tökéletes

"Persze, hogy fut az ellen, de feléd futnak mert te vagy az ellenség."
Felém rohannak. Csapatban is... egy darabig. Aztán mintha ott se lennék elfutnak mellettem és mennek a mögöttem levő DH, vagy wizardra. Szerintem még a WD-t is jobban szeretik.(#36700) killerjohn
Mondod ezt úgy, hogy minden kasztból van egy százas karaktered már? Vagy van ami kimaradt még?
(#36696) Rison77
A monk szerintem könnyebebn talpon marad magasabb MP-n. Sok pénzből persze mindegyik jó lehet, de azonos kasszából a DH törékenyebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest