- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
mikromanus
üzenetére
Pont ideális volt a tempóm MP8-on, annál lejjebb már sűrűbben kiestem a jetiből, feljebb meg keveselltem a dpst. A skillezés meg űberezéshez is megfelel.
Spurizni fölösleges ha nem WW-zik az emberfia. Egy extra sebzős passzív már lehet beférne, de mikor még úgy 20k-val kevesebb HP-m volt, jól jött a Tough as Nails. Aztán bentmaradt, nem vagyok az a kísérletezős típus. Más védelmi skill nincs is bent, szóval ne túlozzál

A stunolós Hammer meg kell, legalább nem rohangálnak össze-vissza a mobok, hanem szépen megvárják amíg lecsapkodom őket. Örökké ugyan nem élek így sem, de ritkán halok. Publicban szerettek is emiatt, mert legalább volt kire visszaportálni. Mondjuk az nekik nem mindig volt életbiztosítás, nemigen kellett kiállnom a lecsóból![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
buherka: 100-ból egy normálisabb sem akadt?

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)